Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Recensioner av Homestyling – Certifierad Homestylist på distans

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 19 recensioner.

Amelie R
Bra, roligt och användbart innehåll med många olika föreläsare vilket gav variation. Brett innehåll som gör att man känner sig säker inom hela området.
Razieh Namdari
Agnes Svensson
Så mycket kunskap och roliga uppgifter och bra återkopplingar
Gunnarsson
Matilda
Materialet har varit jätteintressant och informativt. Det är väldigt utvecklande när det blir så personligt, vilket jag uppskattar.
Magdalena Holström
Mycket intressanta och lärorika föreläsningar!
Gabriella Nilsson
Att man kan studera helt i sin egen takt. Bra och uppmuntrande feedback/svar på inlämningsuppgifterna!
Mariella Ekstedt
Det bästa var att kunna skicka in de uppdrag som jag genomförde och få direkt feedback. På det sättet fick jag snabbt lära mig vad jag gjorde rätt och vad jag skulle tänka på till nästa gång. Tyckte även att jag fick bra feedback på de övningsuppgifter som jag gjorde.
Angelica Nyman
Det bästa var den snabba feedbacken på uppgifterna och svaren på eventuella frågor.
Paniz
Anna Brink
Helt klart feedbacken! Ni beskrev alltid väldigt bra vad man borde tänkt på, och varför. Väldigt ingående och på ett mycket bra sätt, man tog till sig allt lättare i era förklaringar. Superbra!
Maryana Wånggren
Materialet ligger på väldigt bra nivå, varje inlämning kändes som en stor utmaning. Det var jätteintressant och spännande att plugga
Linn Persson
Jag fick lära mig så mycket i hur man tänker och agerar som homestylist, och hur man förbereder sig för ett jobb som detta. En mycket lärorik kurs! Jag fastnade för alla ingående kapitel med kreativitet som konst, färglära, textil mm.
Abir Haidari
Hur bra föreläsningarna är och hur väl allting förklaras. Inga frågetecken kvarstår efter föreläsningarna!
Martina Bock
Det bästa med kursen var att allt var så tydligt uppdelat. Man fick en bra överblick över alla steg och inlämningsuppgifter. För mig som jobbar samtidigt var det ett perfekt sätt att planera upp mitt arbete och hur mycket jag ville plugga vecka för vecka. Ett extra plus i kanten är all fantastiskt feedback och rådgivning man fått efter varje ...
Visa mer
Anette Wiklund
Bäst var att få göra Homestyling- och homestaginguppdrag
Marianne Brink
Kursen i sig tycker jag har varit bra. Det var inget som var tråkigt. jag har lärt mig många nya saker som jag inte visste förut.
Frida Larsson Åstedt
Att studiematerialet var så varierat. Mycket bra föreläsningar i videoformat. Bra uppdelat och pedagogiskt.
Emelie Bohlin
Det som har varit bäst är att man har fått med alla delar på ett bra sätt så man är säker på att man har fått den kunskap som krävs för att kunna jobba vidare med homestaging.
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in