Visar 1-15 av 15 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-15 av 15 träffar

Yrkesutbildning till hudterapeut

Yrkesutbildning till hudterapeut

Mer om hudterapeut

Genom att gå en yrkesutbildning och utbilda dig till Hudterapeut läser du allt ifrån ansiktsbehandlingar, kroppsvård, massage, manikyr och vaxning till mikrobiologi, kemi och dermatologi. Förutom att göra olika behandlingar så är en stor del i yrkesutbildningen till hudterapeut att hjälpa kunden hitta rätta produkter, samt att ge rådgivning för olika hudproblem. En yrkesutbildning till hudterapeut innebär med andra ord att man studerar skönhet på både insidan och utsidan.

Varför yrkesutbildning?

En yrkesutbildning innefattar ofta praktikperioder, vilket ger dig en snabb skjuts ut i arbetslivet då du får chansen att knyta kontakter och testa på yrket som hudterapeut. Yrkesutbildningar till hudterapeut ser olika ut, då vissa utbildningar är några månader och andra utbildningar är flera år. Välj och vraka bland flera yrkesutbildningar inom hudterapeut!

Hudterapeut – Ett brett yrke

Efter utbildningen kan du välja att driva en egen verksamhet eller börja jobba på en salong. Hudterapeuter arbetar också hos hudläkare och på apotek. Du får antingen ett diplom eller ett certifikat när du är klar med yrkesutbildningen. Det finns även vidareutbildningar om du vill fördjupa dig i något specifikt ämne.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Logga in