Visar 1-20 av 97 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-20 av 97 träffar
1
2
3
4
5

Information, IT och Media går mer och mer i hand med varandra. Att studera inom dessa områden kan vara nyckeln till många spännande yrken inom exempelvis reklam, marknadsföring och kommunikation.

Med tanke på den ständiga teknikutvecklingen blir det allt mer viktigt att vi förstår oss på hur man använder den nya tekniken på rätt sätt. Ingen organisation har idag råd att inte veta hur man når i med sitt budskap och hur informationsflöden fungerar i massmedia, på Internet och alla andra medier som idag finns.

Varje typ av media har sina specialiteter och olika kundgrupper har olika krav som alla fordrar särskilda kompetenser. Ibland krävs det bred kompetens för att definiera kommunikationsplaner och ibland kan det vara experter inom särskilda kompetensområden som efterfrågas.

Att studera en yrkesutbildning inom Information, IT och media

Det finns flera olika yrkesutbildningar inom Information, IT och Media som kan leda till spännande yrken. KY-utbildningar och YH-utbildningar går också in under kategorin Yrkesutbildningar. Dessa utbildningsformer är både kostnadsfria och CSN-berättigade. Dessutom är en tredjedel av utbildningen förlagd till praktiskt arbete ute på företag genom Lärande i Arbete (LiA).

»KY-utbildningar inom Information, IT och Media

»YH-utbildningar inom Information, IT och Media

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Logga in