Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Grensman & Grensmans

Grensman & Grensmans

Utbilda dig med Grensman & Grensmans

Grensman & Grensmans AB är ett expertföretag med stor kompetens inom kommunikation, ledarskap och affärsutveckling. 

Vi har gedigen erfarenhet av föreläsningar och kurser med fokus på digitalisering, kommunikation och ledarskap för privata näringslivet likväl som för Yrkeshögskolan. Vi har tagit fram utbildningskoncept, genomfört tusentals föreläsningar, och skrivit läroböcker.  

Våra utbildningar sätter hur, framför varför. Det betyder att vi tar upp den teoretiska grunden, men fokuserar på praktiken och på den praktiska tillämpningen. För vi vet, att i din nya yrkesroll behöver du kunna göra saker, snarare än att tala om dem. 

När du går en utbildning hos oss, omvandlas teoretiska kunskaper till praktiska kompetenser. 

Våra utbildningar bygger på all den erfarenhet som vi samlar på oss genom regelbundna uppdrag som konsulter inom affärsutveckling, digitalisering och kommunikation. 

Lärarna på våra utbildningar är alltid experter, både på kursens ämne och på pedagogik.  Det är din garanti för att du får rätt kunskaper på ett enkelt, tydligt och pedagogiskt vis.      

Företaget drivs av Hanna-Karin Grensman, i grunden affärsutvecklare och kommunikatör, men också flerfaldigt publicerad författare och engagerande föreläsare.


För mer information om Grensman & Grensmans, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Media / Kommunikation
Kommunikation Längd Pris Ort
Digital kommunikatör Från 18 750 SEK Distans
Kommunikatör Från 18 750 SEK Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Grensman & Grensmans

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Grensman & Grensmans

Galtuddsvägen 16
179 62 Stenhamra

Tel: 076-900 30 61
Mobil 076-900 30 61
www.grensmans.se

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Stina
Mycket bra och välgjord kurs som täcker allt känns det som med en föreläsare som är kunnig, kompetens och fångande, man vill inte sluta lyssna på föreläsningarna. Bra upplägg med lektionsavsnitt, övningsuppgifter och avslutande quiz efter varje kapitelavsnitt. Efter denna kurs kan man verkligen känna att man är en Digital kommunikatör!
Stina
Otroligt välgjord kurs med genomtänkt innehåll och bra, enkelt upplägg. Genom att göra kursen i de steg den är upplagd i får man en naturlig repetition och nöter informationen automatiskt. Toppen med quiz-funktionen där man får testa sig själv. Plus för möjligheten att certifiera sig inom Content Marketing som känns som ett framtidsyrke. Bara go...
Visa mer