Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Om skolan

Grensman & Grensmans

Utbilda dig med Grensman & Grensmans

Grensman & Grensmans AB är ett högt specialiserad företag med omfattande kompetens inom kommunikation, ledarskap och affärsutveckling.  

Vi har gedigen erfarenhet av föreläsningar och kurser med fokus på digitalisering, kommunikation och ledarskap för privata näringslivet likväl som för offentlig sektor och Yrkeshögskolan. Vi har tagit fram utbildningskoncept, genomfört tusentals föreläsningar och skrivit ett flertal läroböcker.  

I våra utbildningar prioriteras hur, framför varför. Det betyder att vi går igenom de teoretiska grunderna, men tyngdpunkten ligger alltid på tillämpning och praktisk kompetens. För vi vet att i din nya yrkesroll behöver du kunna göra saker, inte bara prata om dem.  

När vi tar fram och genomför en utbildning så bygger den på omfattande research och på all den erfarenhet som vi har samlat på genom regelbundna konsultuppdrag och anställningar inom relevanta kompetensområden. Och de lärare som du möter har alltid gedigen kompetens, både inom utbildningens ämne och inom pedagogik och didaktik. 

Det är din garanti för att du får rätt kunskaper på ett enkelt, tydligt och begripligt vis.      

Företaget drivs av Hanna-Karin Grensman, i grunden affärsutvecklare och kommunikatör, men också flerfaldigt publicerad författare och engagerande föreläsare.


För mer information om Grensman & Grensmans, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Grensman & Grensmans

Varför välja Grensman & Grensmans?

Distansutbildning i din takt

Studera när du vill

Erfaren kursledare

Utbildningar

Yrkesutbildning
Ledarskap / Organisation
Administration Längd Pris Ort
Kvalificerad administratör Från 15 000 SEK Distans
Media / Kommunikation
Kommunikation
Certifierad digital kommunikatör Från 18 750 SEK Distans
Certifierad kommunikatör Från 18 750 SEK Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Grensman & Grensmans

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Grensman & Grensmans

Galtuddsvägen 16
179 62 Stenhamra

Tel: 076-900 30 61
Mobil 076-900 30 61
www.grensmans.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 3 recensioner.

Pernilla
Jag tycker att utbildningen har ett bra upplägg med mycket bra innehåll.
Stina
Mycket bra och välgjord kurs som täcker allt känns det som med en föreläsare som är kunnig, kompetens och fångande, man vill inte sluta lyssna på föreläsningarna. Bra upplägg med lektionsavsnitt, övningsuppgifter och avslutande quiz efter varje kapitelavsnitt. Efter denna kurs kan man verkligen känna att man är en Digital kommunikatör!
Stina
Otroligt välgjord kurs med genomtänkt innehåll och bra, enkelt upplägg. Genom att göra kursen i de steg den är upplagd i får man en naturlig repetition och nöter informationen automatiskt. Toppen med quiz-funktionen där man får testa sig själv. Plus för möjligheten att certifiera sig inom Content Marketing som känns som ett framtidsyrke. Bara go...
Visa mer