Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Läs en yrkesutbildning på distans hos ExpressaExpressa Utbildningscenter – en auktoriserad utbildningsleverantör som erbjuder effektiva och samhällsviktiga distansutbildningar

Är du intresserad av frågor som rör mångfald och utsatthet? Vill du arbeta med ungdomar, äldre eller med integrationsfrågor? Eller vill du arbeta med att handleda grupper, arbetsplatser eller enskilda individer? Hos oss kan du läsa yrkesutbildningar inom det sociala fältet.

Expressa Utbildningscenter är ett godkänt och auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega utbildningsföretagens regler och riktlinjer. 

Distansutbildningar utan fysiska träffar

Vi erbjuder effektiva och samhällsviktiga yrkesutbildningar på distans. Utbildningarna är helt på distans, vilket innebär att det inte är några fysiska träffar utan studierna sker via en lärplattform. Detta möjliggör för den som arbetar, är föräldraledig, arbetslös, sjukskriven eller upptagen med annat, att genomföra en utbildning i sin egen takt och på sin fria tid.

Läs på distans i egen takt

Inga förkunskaper krävs till utbildningarna och tidsramen för varje utbildning är cirka sex månader. Det finns möjlighet att läsa utbildningen snabbare, förutsatt att du har klarat alla uppgifter och betalat hela avgiften för utbildningen. Du kan också läsa i en lugnare takt och bli klar med utbildningen när du själv känner dig redo.

Diplom i den yrkestitel du valt att studera till

Efter avslutad utbildning blir du diplomerad och kan ge dig ut i arbetslivet. Utbildningarna är inte högskole-/universitetsutbildningar och leder därmed inte till en legitimerad titel. De ger dig istället den kunskap och de färdigheter du behöver för att kunna arbeta med just den målgrupp som utbildningen avser. Efter avslutad utbildning får du ett diplom i den yrkestitel som du har valt att studera till. Tänk på att personlig lämplighet är avgörande för att kunna få och lyckas på ett arbete med den titel som du bär.

Som student hos Expressa Utbildningscenter får du en handledare som ger stöd och feedback under hela din studietid. Utbildarna har ytterst god kunskap och flera års erfarenhet inom vart och ett av våra utbildningsområden.

Observera att mail från expressas.se, studentum.se, distansutbildningar.se, yrkesutbildningar.se och utblidning.se i vissa fall kan hamna i papperskorgen eller spamfiltret tillhörande ditt mailkonto.


För mer information om Expressa Utbildningscenter, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Utbildning Ort
Att hantera konflikter Distans
Att möta våldsutsatta kvinnor Distans
Diplomerad Beroendekonsulent Distans
Diplomerad Integrationspedagog Distans
Diplomerad Motivationspedagog Distans
Diplomerad Resurspedagog Distans
Diplomerad Socialkonsulent Distans
Diplomerad Ungdomskonsulent Distans
Handledarutbildning Distans
Ledarskapsutbildning Distans
Mångfald och utsatthet Distans
Nätmobbning och näthat Distans
Samtalspedagog Distans
Socialpedagog Distans
Äldrepedagog Distans

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Expressa Utbildningscenter

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Expressa Utbildningscenter

Fjärde långgatan 16
413 28

Tel: 010-330 01 72
Mobil 010-330 01 72
www.expressas.se

Recensioner

Anita Granström
(4)
Över lag är jag nöjd med utbildningen. Bra och intressant litteratur. Det jag saknade är att det inte ingick praktik i utb. Den borde vara självklart, en ny yrkesutbildning och arbete med äldre personer utan att det finns prakti med?? Då måste jag ju i så fall haft en bakgrund i äldrevården. Hur ska jag annars kunna titulera mig äldrepedagog? S...
Visa mer
Annika
(4)
Jag är mycket nöjd med min utbildning, intressanta böcker och bra frågor att reflektera och arbeta kring. Snabb återkoppling från expressa vid frågor och inlämningar! Kommer att läsa flera kurser hos samma utbildare framgent
Sharafat
(5)
Det var tydligt, läraren var jätte jätte bra som gav en bra handledning och motivation och tydlighet.