Referenser - Yrkesutbildningar.se

Läs mer om vad några av våra medverkande skolor tycker om Yrkesutbildningar.se

"Vi har tagit mängder av kostnader genom årenslopp i vår förhoppning att finna en partner som kan marknadsföra våra utbildningar på ett kostnadseffektivt sätt. Vi ville hitta en partner som var lika engagerade i sitt uppdrag som vi är, lika noggranna i sin kundvård som vi är, lika professionella och med en hög kunskapsnivå som vi har. Vi är otroligt glada att vi fann Studentum.se. Studentum har gett os en självklar kanal till  människor som söker en utbildning för livet.

Minna Engström Heino
Rektor
Nordisk Designskola


"Samarbetet med Studentum är mycket givande! Studenterna, som annars är mycket svåra att nå, kommer vi nu åt på ett alldeles lysande sätt genom Studentum. Bl.a. genom internet, annonser och deras alldeles förträffliga "Studiestartsturné". Intresset för att utbilda sig till Kiropraktor har ökat avsevärt genom Studentums marknadsföring!"
 

Ellinore Eriksson
Kanslist
LKR - Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation


"Studentum är ypperligt när vi som utbildningsanordnare vill synas där potentiella studenter funderar över sin framtid, samt när vi vill se det faktiska intresset för våra utbildningar. Som samarbetspart står Studentum för trevliga kontakter och god service".
 

Magnus Ekenblom
Bitr. Rektor
Nyströmska skolan, Söderköping


"Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Studentum. Det är en mycket effektiv sida och vi kan inte önska ett bättre genomslag över hela landet. Eftersom Studentums tjänster är mätbara kan vi enkelt se vad de ger och resultatet är mycket bra. Vi har alltid fått snabb hjälp när vi har undrat över något och vi kommer fortsätta att vara kunder hos Studentum."

Anne Andersson
Komvux Herrljunga”Vi anslöt oss till Studentum i början av vår verksamhetsstart senhösten 2004 och har sedan dess haft väldigt goda resultat år efter år.

Marknadsföringen via Studentum har bidragit till många intresseanmälningar att och elever hittar oss snabbt och lätt. Vi har även tack vare Studentum kunnat dra ner på andra mindre effektiva marknadsföringskanaler. Det känns tryggt att samarbeta med ett företag som är seriös och professionell.

För oss på Academy of Divine Beauty har även kontakten med Studentum betytt mycket. Man känner att man som kund är viktig och inte bortglömd, får snabb och god service. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete

Tammy Azyzova
Rektor och ägare
Academy of Divine Beauty


"Vi har arbetat med studentum.se i flera år och alltid fått bra hjälp, stöd och rekryterat elever genom Studentum.
Vi är väldigt nöjda med hur Studentum har gett oss stöd och tips för hur vi skall agera i vår marknadsföring. Det känns som om vi som utbildningsannordnare har med proffs att göra."

Robert Hagsten
Burgårdens utbildningscentrum


"Vi har varit med på Studentum.se sedan 2004 och är väldigt nöjda med samarbetet. Det breda utbudet av olika marknadsföringskanaler gör att vi kan nå blivande studenter på många olika sätt. Vi har bland annat varit med på Studiestartsturnén och i utbildningsbilagan Studentumguiden, samt använt de digitala marknadsföringskanalerna som nyhetsbrev och banners, vilket gett utmärkt resultat och lett till många anmälningar till våra utbildningar." 

Maria Öhman
Administrativ chef
Skandinaviska Kiropraktorhögskolan


Som kund hos Studentum sedan flera år tillbaka kan vi säga att vi är mycket tillfredställda med resultatet! Många av våra studenter har hittat oss via Studentum. Utöver grundtjänsten har vi inte bara en gång - utan flera gånger medverkat i Studiestartsturnén. Det har varit ett givande samarbete där vi har blivit marknadsförda på alla stora utbildningsmässor i Sverige samt gymnasieskolor runt om i landet.

Simon Berg
Marknadsansvarig
Naprapathögskolan


 

”Vi på vuxenutbildningen i Upplands-Bro började använda Studentum 2008 och har sedan dess haft ett framgångsrikt samarbete där de hjälper oss nå vår målgrupp och vara det självklara valet inom trafik- och transportutbildningar i Stockholmsregionen. Våra utbildningar Trafiklärare, Maskinförare och Yrkesförare är mycket populära och i stort sett dagligen får vi in intresseanmälningar från ett stort geografiskt område. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete”

Tomas Stens
Rektor
Upplands-Bro Vuxenutbildning


 

"Vårt samarbete med Studentum startade redan 2004, och vi är väldigt nöjda med det beslutet. Studentum har en bra söktjänst för eftergymnasiala utbildningar, med ett ökat antal besökare vilket leder till ökad kännedom om oss och vad vi kan erbjuda. De är snabba vid uppdateringar och är alltid tillmötesgående för våra behov.”

Per Bergqvist
Bergqvist Massage & Friskvårdsutbildningar AB


 

”Vi har vart kunder hos Studentum sedan 2006. Vår medverkan i Studentum är en stor investering men vi väljer att fortsätta använda oss av deras tjänster då vi vet att vi kommer att få tillbaka det i slutändan. Vi uppskattar även Studentums trevliga och proffsiga bemötande.”

Yvonne Axelsson
VD
Cocktailskolan


"Vi på Edströmska Vuxenutbildning är nöjda med att medverka på Studentum.se. Genom att synas på en sida som blivande studenter frekvent besöker finner vi vår målgrupp. Det är många som annonserar på Studentum och det gör att webbbesökanden kan botanisera bland olika utbildningar och jämföra dem på ett bra och enkelt sätt. Studentum.se tilltalar oss genom deras utformning av sidan, att man sedan kan gå vidare till vår hemsida och begära mer information om våra utbildningar är positivt. Studentum.se undersöker sedan att vi har kontaktat eller skickat information till de som begärt det och det ser vi som positivt. Dessutom har de trevliga kontaktpersoner till oss annonsörer och de är snabba på att hjälpa oss vid behov" .

Monika Albrektsson
Studievägledare/marknadsföring
Edströmska Vuxenutbildning


  

”Vi på Lifecap har samarbetat med Studentum sedan 2006 och är väldigt nöjda med resultatet de levererar.
I dagsläget har vi kunnat sortera bort de flesta andra marknadsföringsinsatser och skulle ett behov av extra kampanjer uppstå brukar Studentum erbjuda tillfredställande komplement till de tjänster vi redan upphandlar.
Vårt mål är att utbilda de främsta terapeuterna och genom den stora volymen kan vi med hjälp av kartläggningar skapa en klass med de mest lämpade, så Lifecapterapeuterna som examineras håller högsta klass.”

Gaya Pienitzka
LifecapAnnonser