Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil
Visar 1-12 av 12 träffar
Visar 1-12 av 12 träffar
 

Oftast skiljer sig yrkesutbildningarna inom teknik från varandra med uppbyggnaden och innehållet. Flertalet av utbildningarna använder sig av någon form av praktik, ofta förlagd ute på en extern arbetsplats. Praktikperioden är en mycket bra tid för dig som student att visa vilka kunskaper du förvärvat dig samt för att knyta viktiga kontakter med arbetslivet.

Yrkesutbildning inom Teknik

Att läsa en yrkesutbildning kan vara allt från kostnadsfritt till att kosta flera hundratusen kronor. Vad utbildningen kostar beror på vem som är anordnare. Yrkesutbildningar inom KY och YH går under statlig tillsyn och är kostnadsfria och studiemedelsberättigande genom CSN, Centrala studiestödsnämnden.

Vare sig du vill specialisera dig som automationstekniker, drifttekniker, flygtekniker eller med någon annan inriktning så finns det flera yrkesutbildningar att välja bland. Då det är en ständigt utvecklande bransch så gäller det för dig att även efter din examen hålla dig uppdaterad med förändringarna som kan ske.

>> Här kan du finna yrkesutbildningar inom Teknik

Yrkesutbildning inom Teknik på distans

Om du inte har möjlighet att ta dig till utbildningsorten är en yrkesutbildning inom teknik på distans ett bra alternativ. Att studera en yrkesutbildning inom teknik på distans innebär mycket självstudier vilket kräver disciplin från din sida. Förutom disciplin, behöver då också ha tillgång till dator och internetuppkoppling.

>> Här kan du finna yrkesutbildningar inom Teknik på distans

Yrkesutbildning inom Teknik utomlands

Om du vill kombinera din yrkesutbildning inom teknik med språk, kan det vara ett bra alternativ att läsa den utomlands. Att läsa en utbildning i ett annat land kan skapa många möjligheter, där du kan uppleva nya kulturer och miljöer, skaffa nya vänner, samtidigt som du fördjupar dina kunskaper inom teknik.

>> Här kan du finna yrkesutbildningar inom Teknik som ges utomlands

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från yrkesutbildningar.se
Logga in