Visar 1-20 av 110 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-20 av 110 träffar
1
2
3
4
...
6

Oftast skiljer sig yrkesutbildningarna inom marknadsföring från varandra med uppbyggnaden och innehållet. Flertalet av utbildningarna använder sig av någon form av praktik, ofta förlagd ute på en extern arbetsplats. Praktikperioden är en mycket bra tid för dig som student att visa vilka kunskaper du förvärvat dig samt för att knyta viktiga kontakter med arbetslivet.

Yrkesutbildning inom MarknadsföringYrkesutbildning inom Marknadsföring

Att läsa en yrkesutbildning kan vara allt från kostnadsfritt till att kosta flera hundratusen kronor. Vad utbildningen kostar beror på vem som är anordnare. Yrkesutbildningar inom KY och YH går under statlig tillsyn och är kostnadsfria och studiemedelsberättigande genom CSN, Centrala studiestödsnämnden.

Att läsa en yrkesutbildning inom marknadsföring kan öppna många dörrar. Branschen är spännande och händelserik, och det gäller att hela tiden vara på tå, då det hela tiden kommer upp nya sätt att marknadsföra sig med. Som person är det viktigt att du kan leverera under strama tidslinjer, samt vara kreativ i ditt tänkande.

I dagens samhälle, med den ständiga utveckling, dyker det gång på gång upp nya kanaler och medier för företag att marknadsföra sig i och med. Att jobba inom denna bransch innebär att man som person är förändringsbenägen och ständigt uppdaterad. Det är en rolig bransch, och man får varje dag lära sig att tänja på ens egna gränser genom kreativt tänkande.

>> Här kan du finna yrkesutbildningar inom Marknadsföring

Yrkesutbildning inom Marknadsföring på distans

Om du inte har möjlighet att ta dig till utbildningsorten är en yrkesutbildning inom marknadsföring på distans ett bra alternativ. Att studera en yrkesutbildning inom marknadsföring på distans innebär mycket självstudier vilket kräver disciplin från din sida. Förutom disciplin, behöver då också ha tillgång till dator och internetuppkoppling.

>> Här kan du finna yrkesutbildningar inom Marknadsföring på distans

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Logga in