Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Visar 1-20 av 54 träffar
Visar 1-20 av 54 träffar

yrkesutbildningar inom hudvård

Jobba med människors välbefinnande och hälsa

Hudvård och skönhet blir allt mer populärt och engagerar många människor varje dag. Det är en bred bransch som ger dig möjlighet att jobba inom hudvård, massage eller SPA. Oavsett vilken inriktning du väljer så kommer du att på ett eller annat sätt jobba med människors välbefinnande.

Yrkesutbildningar inom hudvård, massage och SPA

Den yrkesutbildning du väljer att gå kan ha många olika inriktningar beroende på det intresse du har. Generellt för de flesta yrkesutbildningar är att det är en utbildning som leder till en yrkestitel. Många yrkesutbildningar har en praktikperiod som ger dig möjlighet att få testa på yrkeslivet redan under studietiden. Du kan också knyta viktiga kontakter som du kan ha nytta av efter avklarade studier.

Att jobba inom hudvård, massage och SPA

En yrkesutbildning inom hudvård, massage eller SPA ger dig möjlighet att ha många olika arbetsplatser. Gemensamt är att du kommer att jobba med människor och med skönhet på något sätt.

Hudvård är en bred bransch som kan komma att fortsätta öka. Det är allt fler människor som idag lägger ner tid, energi och pengar på hudvård. Du kommer att arbeta med behandlingar för både ansikte och kropp. En del kunder du möter vill bekämpa hudproblem, andra vill fördröja åldrandet och några vill unna sig en boostande behandling och bli ompysslade en stund. Inom hudvård kan du jobba med att göra hudanalyser, djuprengöra huden, ge massage och lägga olika masker.

Du som vill arbeta inom massage och SPA kan arbeta som till exempel massör, med fotvård, hudterapi eller rådgivning. Massörer behövs överallt, på salonger, spaanläggningar, på företag och inom idrott.Stort lycka till med dina studier!

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in