Känslor och energiers påverkan, fortbildning för massörer

Längd
20 timmar
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Pris
5 900 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
7 juni, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Längd
20 timmar
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Pris
5 900 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
7 juni, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

Känslor och energiers påverkan, fortbildning för massörer

Fortbildning på The Holistic LifeCenter Academy

Djupgående massage, samt Känslor och Energiers påverkan

Detta är två unika block som du enbart kan läsa på Holistic LifeCenter Academy. De ingår i vår massageutbildning med helhetssyn, men vi vill ge alla massörer en chans att få ta del av denna viktiga kunskap. Därför har vi utvecklat delkurserna Djupgående massage samt Känslor och Energiers påverkan så de går att läsa som fristående fortbildningskurser. De är till för dig som redan är utbildad inom svensk klassisk massage, och du kan antingen välja att läsa ett av blocken eller så väljer du båda till reducerat pris.

De båda kurserna hänger ihop men går att läsa var och en för sig. Under kursen Djupgående massage får du lära dig att nå de djupt liggande spänningarna samt lära dig att massera på ett inkännande sätt. Under kursen Känslor och Energier påverkan får du lära dig att se och förstå hur känslor och energier påverkar oss under en massage samt hur du kan hantera detta på ett hållbart sätt.

Båda blocken har fokus på att hjälpa varje massör att hitta sitt specifika sätt att massera på. Vi lägger stor vikt vid hållbarhet, att både massören och massörens verksamhet ska vara hållbara, både fysiskt och känslomässigt.

För mer information om Känslor och energiers påverkan, fortbildning för massörer, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

7 juni, 2024

  • Klassrum
  • Kungälv

Varför välja The Holistic LifeCenter Academy?

Erbjuder delbetalning

Bli certifierad

Kombinera arbete
med studier

Kursinnehåll

Känslor och Energiers påverkan, Steg 1, 20h

Lärare: Idun Klockevi

Fullvärdig hållbarhet för dig och den massage du ger.

Känslor och energier påverkar oss hela tiden. För en massör blir det extra viktigt att förstå och kunna hantera de känslor och energier som kommer loss och fram under en massage.

Under 3 intensiva dagar får du lära dig om, och träna på att se och förstå hur känslor och energier påverkar under en massagebehandling. Du får också träna på att hantera de känslor och energier som finns eller som kan komma fram under en massagebehandling.

Vi påbörjar även att titta på vad en massör behöver göra för att få bästa möjliga hållbarhet i sitt liv och i sitt arbete som massör. Förkunskaper: Ha läst valda delar ur boken Energierna avslöjar.

Mål

  • Massören förstår o kan förklara delar av det komplexa med de känslor och energier som finns under en massagebehandling, och hjälpligt kunna hantera dessa.
  • Massören är medveten om när det kanske inte är dennes egna känslor den
  • Massören har förmåga att se och förstå händelser och känslor under massagebehandlingen och kan använda dessa på ett läkande sätt i massagebehandlingen.
  • Visa förståelse för hur att skapa en hållbar utveckling för sig själv och sina kunder. Samt förmåga att kunna identifiera sitt eget behov av stöd och coachning.
  • Förstå grunderna till hur en massör kan få sig själv och sin massageverksamhet att bli hållbar och flödande.

Examen & Intyg

Kostnader

Båda blocken: 10.000 kr. Anmälningsavgift betalas i samband med anmälan och är 2 000 kr som ej återbetalas. Denna summa dras av på kursavgiften. 
Block 4: 5900kr (anmälningsavgift 1000kr)
Block 5: 5900kr (anmälningsavgift 1000kr)

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Känslor och energiers påverkan, fortbildning för massörer

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
The Holistic LifeCenter Academy
Tvetgatan 9
442 33 Kungälv

Lär dig hjälpa och förstå hela människan
- The Holistic LifeCenter Academy

Välkommen till vårt härliga Center med helhetssyn. Hos oss lär du dig om hela människan, vi har allt från yrkesutbildningar, fortbildningar, kurser, konferenser, workshops, föreläsningar och behandlingar, allt för ett friskt och hållbart liv. Vad du än väljer att gå...

Läs mer om The Holistic LifeCenter Academy och visa alla utbildningar.

Highlights