Visar 1-20 av 86 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-20 av 86 träffar
1
2
3
4
5

Om du är intresserad av idrott och sport och känner att du vill utveckla dig inom detta område och arbeta inom det i framtiden, då har du kommit helt rätt. Vi har samlat yrkesutbildningar inom idrott och sport för dig så att det ska vara enkelt att finna den som passar dig bäst. Det finns alla möjliga olika inriktningar att välja bland, vad du väljer beror på vad du är intresserad av. Du kan exempelvis inrikta lärarprogrammet mot sport, bli skidlärare i fjällen eller kanske personlig tränare och coach. Övergripande för de olika yrkesutbildningarna och kurserna är att du ska vara idrotts- och friskvårdsintresserad.

Att gå en yrkesutbildning är ett bra alternativ för dig som vill inrikta dig mot ett särskilt område. Ofta finns det yrkesutbildningar som ger dig en särskild yrkestitel och eftersom yrkesutbildningarna är anpassade mot arbetet så kommer du rakt in i arbetslivet. Både KY-utbildningar och YH-utbildningar hör till kategorin Yrkesutbildningar och fördelen med dessa är att de, förutom att det är kostnadsfria och studiemedelberättigade, har en tredjedels praktik genom Lärande i Arbete (LiA).

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Logga in