Bergklint education

Välkommen till Bergklint education

Bergklint education är ett utbildningscenter som erbjuder kompetensutveckling inom kost, hälsa och livsstil. Vi erbjuder både yrkesutbildningar såväl som vidareutbildningar, både på distans och på plats, utbildningarna är kompetenshöjande och gångbara på marknaden. Våra elever är såväl privatpersoner som anställda i olika företag, både inom den privata och offentliga sektorn.

Alla våra utbildningar är framtagna av personer med adekvat utbildning och med hög kompetens inom området. De har även lång erfarenhet av att kompetensutveckla personal som arbetar ut mot berörda grupper.

Utbildningarna bygger på vetenskapligt förankrad forskning och omfattar både teoretiska och praktiska moment vilket gör er väl rustade för att arbeta inom området direkt efter slutförd utbildning.

Alla våra lärare är legitimerade dietister och nutritionister med adekvat utbildning inom området. De är även vana föreläsare och kursledare med gedigen erfarenhet inom sitt kunskapsområde.

Våra Diplomerade/Licensierade yrkesutbildningar till Kostrådgivare och Livsstilsrådgivare/ Livsstilscoach är godkända och kvalitetssäkrade av Kroppsterapeuternas yrkesförbund. Kroppsterapeuternas yrkesförbund är friskvårdsbranschens ledande förbund som organiserar olika yrkeskategorier inom kost, behandling och träning.

kry


För mer information om Bergklint education , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Videoreportage

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Bergklint education

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Bergklint education

Maskingatan 5
417 64 Göteborg

Tel: 031-380 22 53
www.bergklinteducation.se


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 117 recensioner.

Anna Humell-Blomberg

Att studera på distans hos Bergklint education har varit fantastiskt bra med ödmjuka kursledare och suverän feedback!

Tanja Holmström
Jens Modéer

Kursen jag läste var väldigt relevant med mycket bra kursinnehåll! Jag lärde mig många nya verktyg att använda mig av i mitt företagande.