Visar 1-20 av 44 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-20 av 44 träffar
1
2
3

yrkesutbildning inom personal och arbetsmiljö

Hjälp andra och dig själv att nå nya nivåer

Personal är en organisations viktigaste resurs, utan personalen står en organisation helt stilla. Personalens kompetens och engagemang är avgörande för organisationens framgång. Efter avslutade studier kan du vara med och inspirera och utveckla andra människor, både i sin arbetsroll och som människa.

Vad innebär studier inom personal och arbetsmiljö?

Personalen är det som håller en organisation levande och arbetsmiljöfrågor handlar om de förhållanden som råder för personalen på deras arbetsplats. Inom arbetsmiljöfrågor ryms både psykiska och fysiska aspekter, det är arbetsgivaren som har det huvudsakliga ansvaret att se till så att de anställda har en bra arbetsmiljö. Arbetet ska anpassas till individen och inte tvärtom. Om du vill arbeta med människor och utveckla både medarbetare, organisationer och dig själv är det här en bransch för dig.

Yrkesutbildningar inom personal och arbetsmiljö

Det finns många olika utbildningar med olika inriktningar för dig att välja mellan. Många yrkesutbildningar har praktik som en del av utbildningen, det är en oerhört bra möjlighet att få praktisk erfarenhet redan under studietiden. Du får också möjlighet att knyta kontakter i arbetslivet som kan vara till stor fördel för dig när det är dags att söka jobb.

En yrkesutbildning kan vara kostnadsfri men kan också kosta flera hundratusen, det beror dels på utbildningens längd men också vem som är anordnare. Läs mer om den specifika utbildning du är intresserad av för att ta reda på vad den kostar.

Vad du kan jobba med

Efter avklarade studier finns det många olika yrkes för dig att välja mellan. Den inriktning du valt på dina studier hjälper dig att hitta ditt framtida yrke. Du kan till exempel arbeta med att utveckla organisationen, arbetsmiljöfrågor och personalfrågor. Några exempel på yrkesroller du kan ha efter dina studier är:

  • Personalchef
  • Personalutvecklare
  • Personalansvarig
  • Personalsekreterare
  • Rekryterare
  • HR-chef
  • Jobbcoach

Lycka till med dina studier!

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Logga in