Yrkesutbildning

Certifierad arbetsmiljökonsult

Education Online, Distans
Längd
8 veckor
Utbildningstakt
Deltid, distans
Pris
14 990 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Distans
Längd
8 veckor
Utbildningstakt
Deltid, distans
Pris
14 990 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Distans
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

Arbetsmiljö konsult

Bidra till en bra arbetsmiljö, bli certifierad arbetsmiljökonsult!

Ge din organisation en konkurrensfördel med vår revolutionerande onlineutbildning! Upptäck hemligheterna bakom ett toppmodernt och strategiskt arbetsmiljöarbete. Med en dynamisk mix av teori och praktiska övningar rustas du med de kritiska verktyg och insikter som behövs för att leda din organisation mot en framtid där både medarbetarnas hälsa och företagets framgång prioriteras.

Genom att omfamna och tillämpa banbrytande principer och råd skapar du en arbetsmiljö där trivsel och produktivitet blomstrar. Anmäl dig idag och börja resan mot en organisation där välbefinnande och framgång går hand i hand!

Fördjupa dina kunskaper

Denna kurs riktar sig till personer som är intresserade av att bli arbetsmiljökonsulter och de som redan arbetar inom området och vill fördjupa sina kunskaper och färdigheter.

Framtida möjligheter

Efter avslutad kurs kommer du att vara rustad med de kompetenser som krävs för att hjälpa organisationer att bygga och upprätthålla en sund arbetsmiljö som gynnar både anställda och organisationens övergripande mål. Genom att tillämpa de praktiska verktygen och råden från kursen kommer du att kunna stödja organisationer att bli långtidsfriska och hållbara.

För mer information om Certifierad arbetsmiljökonsult, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Kontakta oss för mer information

  • Distans
  • Distans

Varför välja Education Online?

Vi utbildar det svenska arbetslivet

Vårt primära mål är att erbjuda högkvalitativa utbildningar och bibehålla branschens högsta standard. Med våra erfarna utbildare strävar vi efter att hålla våra kurser relevanta och uppdaterade med de senaste trenderna och teknologierna. Education Online är stolt över sin kompetens och ser fram emot att guida studenter mot en framgångsrik utbildningsresa.

Behörighet

Inga förkunskaper krävs

Examen & Intyg

Efter utbildningen kan du arbeta som:

  • Arbetsmiljökonsult

Kursinnehåll

Välkommen till vår inspirerande utbildning där vi inte bara erbjuder teori, utan även tar med dig på en spännande resa genom videoinspelningar och engagerande frågeställningar. Varje steg är en möjlighet till utveckling och varje deluppgift är en chans att visa din potential. Med varje godkänt moment närmar du dig inte bara en certifiering, utan också din personliga framgång och prestation. Ta steget och låt oss tillsammans förverkliga dina drömmar och mål!

Kurs 1 - Fysisk arbetsmiljö: Utforska hur man skapar en ergonomiskt anpassad arbetsplats som främjar hälsa och minskar risk för skador genom praktiska metoder och designprinciper.

Kurs 2 - Psykosocial arbetsmiljö: Dyk djupt in i psykologin bakom en hälsosam arbetsplats och lär dig hantera stress, främja samarbete och skapa en positiv arbetsmiljö för alla medarbetare.

Kurs 3 - Lagar och regler: Få en grundlig förståelse för de lagar och regler som styr arbetsmiljön och lär dig att säkerställa fullständig efterlevnad för att minimera risker och skydda både medarbetare och organisationen.

Kurs 4 - Organisation och ledarskap: Utforska effektiva strategier för att leda och organisera arbetsmiljöarbetet, inklusive hur man skapar en kultur av säkerhet, ansvarstagande och engagemang för hållbar framgång.

Utbildare

Sofie Wiberg

Sofie har jobbat i ekonomibranschen i 15 år och arbetar just nu i Lund som gymnasielärare i företagsekonomi, samt som ekonomichef på ett gym i Landskrona. Hon har mångårig erfarenhet inom ekonomi, juridik, HR och upphandling, både som arbetsgivare, arbetstagare, samt utbildare. Arbetar just nu i Lund där jag håller utbildningar inom ekonomi och juridik.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Certifierad arbetsmiljökonsult

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Education Online
Education Online
Jutas backe 1
11139 Stockholm

Certifierande

Education Online är ett framstående utbildningsföretag som grundades år 2023. Trots vår nyligen etablerade närvaro i utbildningssektorn, skiljer vi oss genom att ha en personal bestående av experter med många års erfarenhet inom sina respektive områden. Vår utbildarstab utgörs av...

Läs mer om Education Online och visa alla utbildningar.

Highlights