Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Diplomerad HR-specialist

Sensus studieförbund
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Göteborg, Jönköping, Kalmar, Linköping, Malmö, Stockholm - Visa alla  
1,5 år (200 timmar)
Deltid
Icke studiemedelsberättigad
104 700 SEK Momsfri
Kommande starter
Linköping
2019-05-07 
Stockholm
2019-05-07 
Uppsala
2019-05-07 

Diplomerad HR-specialist

Som diplomerad HR-specialist har du en generalistkompetens inom HR-frågor. Du kan arbeta med individer, grupper och organisation, på såväl operativ som strategisk nivå.

Den här utbildningen ger dig möjlighet att utvecklas och stärkas i din yrkesroll. Du får kunskap som gör att du kan arbeta strategiskt med HR-frågor och ta ett övergripande ansvar för personalarbetet på din arbetsplats.

Branschöverskridande erfarenhetsutbyte och nätverksbyggande med andra deltagare är viktiga inslag i utbildningen och något som du kommer att ha stor glädje och nytta av i framtiden.

Efter avslutad utbildning kommer du att ha en generalistkompetens inom HR-frågor. Du förstår och tillämpar teorier och modeller för strategiska och operativa beslut inom HR. Du behärskar de viktigaste processerna för HR-arbete och du känner dig trygg i din roll som HR-specialist.

För mer information om Diplomerad HR-specialist, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Förväntade kunskaper är gymnasiekompetens och  minst två års erfarenhet av personalarbete.

Du ansöker via hemsidan.

Examen & Intyg

För att erhålla slutbetyg och diplom krävs minst 70 procents närvaro i varje delavsnitt samt godkänt betyg i alla tentamina.

Kostnader

34 900 kronor/block. Utbildningen omfattar 3 block.
Avgiften delas vanligen upp på tre delbetalningar.

Sensus studieförbund

Sensus studieförbund

Bred verksamhet med individen i fokus

Sensus studieförbund skapar och finns med där mötesplatser för bildning och kultur utvecklas. Det gör vi tillsammans med medlemsorganisationer, samarbetsparter och deltagare. Vi lyfter fram relationer, rättigheter, hållbarhet och livsfrågor. Allt vi gör är folkbildning. Verksamheten finns över hela landet...


Läs mer om Sensus studieförbund och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Diplomerad HR-specialist

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Sensus studieförbund

Södra Hamngatan 29
404 21 Göteborg

Tel: 031-7083925
Mobil 0704-624839
www.sensus.se


Recensioner

Britt-Marie Frisell
(5)
En utbildning kring Strategiskt HR-arbete, som leder till att bli Diplomerad HR-specialist, är en av de bästa utbildningar jag fått vara en del av. Att få koppla kunskapen direkt till den egna kontexten och arbetet, är en ynnest och gör att allt blir reellt och unikt. Kurslitteraturen och material som erhålls blir bra redskap i praktiskt arbetsl...
Visa mer
Fredrik
(5)
Att gå tillsammans med andra mitt i yrkeslivet från olika branscher tillför en enorm brädd. Utbildningen bräddas med kompetens från alla deltagare. Mycket kunniga kursledare med stor erfarenhet från näringsliv och praktiskt HR-arbete ger utbildningen stor tyngd. En massiv utbildning som ger tyngd i det fortsatte arbetet inom HR eller skapar mjöl...
Visa mer