Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil
Visar 1-20 av 34 träffar
Visar 1-20 av 34 träffar
12

Oftast skiljer sig yrkesutbildningarna inom turism, event och service från varandra med uppbyggnaden och innehållet. Flertalet av utbildningarna använder sig av någon form av praktik, ofta förlagd ute på en extern arbetsplats. Praktikperioden är en mycket bra tid för dig som student att visa vilka kunskaper du förvärvat dig samt för att knyta viktiga kontakter med arbetslivet.

Yrkesutbildning inom Turism, Event och Service

Att läsa en yrkesutbildning kan vara allt från kostnadsfritt till att kosta flera hundratusen kronor. Vad utbildningen kostar beror på vem som är anordnare.

Yrkesutbildningar inom KY och YH går under statlig tillsyn och är kostnadsfria och studiemedelsberättigande genom CSN, Centrala studiestödsnämnden.

Inom turism, event och service finns de en mängd olika yrkesutbildningar, med olika inriktningar och inom flera olika områden. Längderna på utbildningarna varierar från utbildning till utbildning.

Branschen är bred och möjligheter till arbete efter examen är många. Inom vissa områden är det tuffare konkurrens och det krävs att du är målinriktad och redo att jobba under stress.

>> Här kan du finna yrkesutbildningar inom Turism, Event och Service

Yrkesutbildning inom Turism, Event och Service på distans

Om du inte har möjlighet att ta dig till utbildningsorten är en yrkesutbildning inom turism, event och service på distans ett bra alternativ. Att studera en yrkesutbildning inom Turism, Event och Service på distans innebär mycket självstudier vilket kräver disciplin från din sida. Förutom disciplin, behöver då också ha tillgång till dator och internetuppkoppling.

>> Här kan du finna yrkesutbildningar inom Turism, Event och Service på distans

Yrkesutbildning inom Turism, Event och Service utomlands

Om du vill kombinera din yrkesutbildning inom turism, event och service med språk, kan det vara ett bra alternativ att läsa den utomlands. Att läsa en utbildning i ett annat land kan skapa många möjligheter, där du kan uppleva nya kulturer och miljöer, skaffa nya vänner, samtidigt som du fördjupar dina kunskaper inom Turism, Event och Service.

>> Här kan du finna yrkesutbildningar inom Turism, Event och Service som ges utomlands

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från yrkesutbildningar.se
Logga in