Om skolan

SHMS- Swiss Hotel Management School

Är du intresserad av att studera hotel management i Schweiz? Swiss Hotel Management School är känd som en av världens främsta skolor och erbjuder utbildningar inom ren Hotell Management, Hotell & Event Management samt Hotell & Design Management där du som student skolas att bli en framgångsrik internationell ledare inom branschen.

Schweiz största engelskspråkiga hotellskola 

På Swiss Hotel Management School, Schweiz största engelskspråkiga hotellskola erbjuds studenterna ett stort urval av utbildningsprogram i världsklass inom Hotel Management eller Events Management. Hotellutbildningarna kombinerar teoretiska och praktiska moment samt inkluderar två betalda praktikperioder där studenterna får värdefull branscherfarenhet.

Den världsberömda ”Swiss Hospitality Touch”

Skolans två campus ligger i Caux och Leysin. Här samlas studenter från över 80 nationaliteter, vilket gör studentlivet på campus till en mångkulturell och spännande plats som definitivt kommer ge dig minnen och vänner för livet! Och framtida kollegor inom hotel management! Dessutom är studenter från Swiss Hotel Management School väldigt attraktiva på arbetsmarknaden, mycket tack vare att deras kunskaper präglas av den världsberömda ”Swiss Hospitality Touch” som kommit att bli så populär bland rekryterare världen över.

Efter examen Swiss Hotel Management School får du:

•   6-12 månaders (beroende på utbildning) betald internationell arbetslivserfarenhet

•   Rekommendationsbrev

•   Ett Diplom/Examen från en av världens högst rankade hotellskolor

•   Ett nätverk av globala branschkontakter 

Efter en utbildning på Swiss Hotel Management School blir du: 

•   Redo för en internationell karriär inom hotellbranschen

•   Supervisor, General Manager, Redo för Trainee-programmet Management Trainee*

•   Berest med arbetslivserfarenhet från arbete utomlands

•   Självsäker och kompetent

Betald Praktik inom hotel management

Bo granne med Empire State Buildning i New York eller känna pulsen på Londons gator? Under de första två åren ingår två terminer (totalt ett år) betald praktik. Praktikterminerna garanteras av skolan och du är fri att göra dem vart du vill i världen. Swiss Hotel Management Schools rekryteringsexperter hjälper dig att hitta praktikplatser i länder som
passar just ditt intresseområde.

Eleverna har möjlighet att göra sin praktik, inte bara på hotell, utan även inom många andra spännande områden. 

CSN 

Samtliga utbildningar på Swiss Hotel Management School är CSN-berättigade, vilket gör finansieringen av studierna mycket fördelaktig för svenska studenter. 

* Management Trainee (trainee-program med de stora kedjorna där studenten går bredvid en chef i 12-18 månader för att sedan anta en mellanchefsposition på ett internationellt 5 stjärnigt hotell)

Om du redan har eftergymnasial utbildning eller erfarenhet från branschen

Swiss Hotel Management School erbjuder ett flertal olika utbildningar på olika längd och olika nivåer, beroende på studentens tidigare erfarenhet och eventuell utbildning, så att det finns något för både den erfarne samt den som vill ge sig in i branschen utan förkunskaper. Kolla in våra utbildningar nedan eller kontakta oss för personlig vägledning!


För mer information om SHMS – Swiss Hotel Management School, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med SHMS – Swiss Hotel Management School

Varför välja SHMS – Swiss Hotel Management School?

Bra kontakter med näringsliv

CSN-berättigad

Bostadsgaranti

Utbildningar

Yrkesutbildning
Yrkesutbildningar utomlands
Hotell / Event / Turism Längd Pris Ort
Diplom i Hotel Management Montreux

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: SHMS – Swiss Hotel Management School

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 9 recensioner.

Alexandra Da Mata

Jag valde utbildningen för att jag ville satsa allt på min karriär.Kurserna, att utbildningen var så komprimerad och att skolan ligger på top 10 i världen och har ett fint rykte. Sedan min utbildning har jag inte annat än blivit väl mottagen, både när det gäller att jag kommit på intervjuer och fått jobberbjudanden. Jag jobbade som Hovmästare på...

Visa mer
Michaela Ekwall

Jag valde detta program och skola för att jag vill ut i värden och se hur turism ser ut. Det är all kontakter och roligheter man får varje dag Attmar får koma till en ny miljö och ha en trevlig personers som delar en sak som man tycker om. Efter denna utbildning kommer jag se mig själv att ha ett bra jag som jag tycker om gör nått jag vill gör ...

Visa mer
Jonna Enarsson

Hej. Jag går just nu 2:a året på SHMS och jag är helnöjd,ångrar inte en sekund.

Hitta till utbildaren

SHMS – Swiss Hotel Management School

Caux Palace
CH-1824 Caux

Mobil +46 760 29 64 64
swisseducation.se


Reportage

Framgång inom design via hospitality

Redan tidigt i sina studier visste Pascale (med bakgrund från Sverige och Schweiz) att hennes framtid låg i designbranschen – sedan dess har hon målmedvetet arbetat mot sitt mål. Inom sex månader efter att ha arbetat för Atelier Zürich blev hon befordrad till juniordesigner. Tre år senare ansvarar hon för sina egna, mindre projekt inom både bostads- och hotellsektorn.