Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

SHMS- Swiss Hotel Management School

Är du intresserad av att studera hotel management i Schweiz? Swiss Hotel Management School är känt som en av världens främsta skolor och erbjuder en renodlad hotel management utbildning där du som student skolas att bli en framgångsrik internationell hotellchef.

Schweiz största engelskspråkiga hotellskola 

På Swiss Hotel Management School, Schweiz största engelskspråkiga hotellskola erbjuds studenterna ett stort urval av akademiska utbildningsprogram i världsklass inom Hotel Management eller Events Management. Hotellutbildningarna kombinerar teoretiska och praktiska moment samt inkluderar två betalda praktikperioder där studenterna får värdefull branscherfarenhet.

Den världsberömda ”Swiss Hospitality Touch”

Skolans två campus ligger i Cauz och Leysin. Här samlas studenter från över 80 nationaliteter, vilket gör studentlivet på campus till en mångkulturell och spännande plats som definitivt kommer ge dig minnen och vänner för livet! Och framtida kollegor inom hotel management! Dessutom är studenter från Swiss Hotel Management School väldigt attraktiva på arbetsmarknaden, mycket tack vare att deras kunskaper präglas av den världsberömda ”Swiss Hospitality Touch” som kommit att bli så populär bland rekryterare världen över.

Efter tre år på Swiss Hotel Management School får du:

•   1 års betald arbetslivserfarenhet från hotellbranchen världen över

•   2 rekommendationsbrev

•   En Bachelor i International Hospitality Management från University of Derby i England

•   Swiss Hotel Management School Bachelor i International Hospitality Management

•   Ett nätverk av internationella hotell kontakter 

Efter tre år på Swiss Hotel Management School blir du: 

•   Redo för en internationell karriär inom hotellbranschen

•   Supervisor, General Manager, Redo för Trainee-programmet Management Trainee*

•   Berest med arbetslivserfarenhet från arbete utomlands

•   Självsäker och kompetent

Betald Praktik inom hotel management

Bo granne med Empire State Buildning i New York eller känna pulsen på Londons gator? Under de första två åren ingår två terminer (totalt ett år) betald praktik. Praktikterminerna garanteras av skolan och du är fri att göra dem vart du vill i världen. Swiss Hotel Management Schools rekryteringsexperter hjälper dig att hitta praktikplatser i länder som
passar just ditt intresseområde.

Eleverna har möjlighet att göra sin praktik, inte bara på hotell, utan även inom många andra spännande områden. 

CSN 

Samtliga utbildningar på Swiss Hotel Management School är CSN-berättigade, vilket gör finansieringen av studierna mycket fördelaktig för svenska studenter. 

Är du orolig för CSNs ändringar till ett mindre förmånligt studiemedelsystem för studier utomlands? Vi vet hur viktigt CSNs studiestöd är och anpassar oss därför helt och hållet till dessa ändringar för att du som student inte skall påverkas. Gör en intresseanmälan eller kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan finansiera dina studier på ett förmånligt sätt.

* Management Trainee (trainee-program med de stora kedjorna där studenten går bredvid en chef i 12-18 månader för att sedan anta en mellanchefsposition på ett internationellt 5 stjärnigt hotell)

Om du redan har en bachelor 

Har du redan en Bachelor och vill ta nästa steg i karriären? Swiss Hotel Management School erbjuder examinerade akademiker en magisterexamen i Hospitality Management samt en mängd olika spännande diplomutbildningar på Postgraduate-nivå.


För mer information om SHMS – Swiss Hotel Management School, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - SHMS – Swiss Hotel Management School

Yrkesutbildning
Yrkesutbildningar utomlands
Hotell / Event / Turism Längd Pris Ort
Diplom i Hotel Management Montreux
Kök / Restaurang
Food & Beverage Management 1 år Montreux

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med SHMS – Swiss Hotel Management School

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Videoreportage

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 9 recensioner.

Alexandra Da Mata
Jag valde utbildningen för att jag ville satsa allt på min karriär.Kurserna, att utbildningen var så komprimerad och att skolan ligger på top 10 i världen och har ett fint rykte. Sedan min utbildning har jag inte annat än blivit väl mottagen, både när det gäller att jag kommit på intervjuer och fått jobberbjudanden. Jag jobbade som Hovmästare på...
Visa mer
Michaela Ekwall
Jag valde detta program och skola för att jag vill ut i värden och se hur turism ser ut. Det är all kontakter och roligheter man får varje dag Attmar får koma till en ny miljö och ha en trevlig personers som delar en sak som man tycker om. Efter denna utbildning kommer jag se mig själv att ha ett bra jag som jag tycker om gör nått jag vill gör ...
Visa mer
Jonna Enarsson
Hej. Jag går just nu 2:a året på SHMS och jag är helnöjd,ångrar inte en sekund.

Kontaktuppgifter till SHMS – Swiss Hotel Management School

SHMS – Swiss Hotel Management School

Caux Palace
CH-1824 Caux

Mobil +46 760 29 64 64
swisseducation.se