Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Diplom i Hotel Management

SHMS – Swiss Hotel Management School
Sammanfattning
Yrkesutbildningar utomlands
Montreux
1 års studier + 1 års praktik
Heltid
Studiemedelsberättigad
Startdatum: 2021-09-06 - Montreux

Diplom i Hotel Management

Hotel Operations Management

På denna två-åriga diplomutbildning utbildas du i alla praktiska nyckelämnen som krävs för att driva ett 5-stjärnigt hotell. Dessutom ingår totalt ett års internationell betald praktik på några av världens mest framstående hotellkedjor, vilket ger dig den arbetserfarenhet som krävs för att gå vidare mot en framgångsrik karriär.

Under 2 år, varav ungefär hälften på skolan i Schweiz lär du dig allt ifrån Food & Beverage Management, Marknadsföring, Event Management samt alla aspekter av Front Office Management och mycket mer.

För mer information om Diplom i Hotel Management, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan och behörighet

För mer information gällande ansökan och behörighet, besök skolans hemsida.

Utbildningens första och andra år

Första året

Under en intensiv 18-veckors period på skolan så är det under det första året framförallt ett stort fokus på Food & Beverage Management. Utöver de praktiska momenten lär du dig även kostnadskontroll, menyplanering, grundläggande bokföring och generella servicestudier.

Efter denna kombination av praktisk service, relaterade teoretiska ämnen och en ledarskapskurs så blir du fantastiskt förberedd för att gå ut och göra din praktik och därefter din karriär

Andra året

Efter att du kommer tillbaka till skolan så har du en genom din första termin samt din praktik en stark kompetens inom driften av Mat & Dryck på internationella lyxhotell. Under andra året så går utbildningen vidare mot den operativa driften av ett femstjärnigt hotell.

Utöver kurser inom Front Office och Rooms Division Management så ingår även utbildning inom ledarskap, marknadsföring, event management, bokföring och mycket annat. Sedan avslutar du din utbildning med ytterligare sex månaders praktik och är därmed redo för en framgångsrik internationell karriär inom Hotell Management.

Internationell betald praktik

Internationell betald praktik

I utbildningen så ingår totalt ett års (två gånger sex månader) internationell betald praktik. Denna praktik sker ofta på 5-stjärniga hotell eller resorts. Med hjälp av skolans fantastiska internationella nätverk så kommer du ha möjlighet att göra praktik precis vart du vill i hela världen samtidigt som du får erfarenhet av att jobba under internationellt framstående kockar.

Vi rekommenderar att du gör din första praktik inom Mat & Dryck-avdelningen och din andra praktik på Front Office. Efter utbildningen kommer du därför inte bara ha en väldigt bred Management utbildning inom alla aspekter av hotellbranschen utan dessutom internationell arbetserfarenhet på några av världens mest framstående hotell. På så vis blir du redo att göra en snabb internationell karriär inom en av världens absolut största branscher.

Kostnader

Helt CSN-finansierad internationell upplevelse

Under tiden på skolan så ingår mat och boende på skolans campus. Utbildningen är fullt ackrediterad och berättigad till studiestöd genom CSNs studiemedel.

Är du orolig för CSNs ändringar till ett mindre förmånligt studiemedelsystem för studier utomlands? Vi vet hur viktigt CSNs studiestöd är och anpassar oss därför helt och hållet till dessa ändringar för att du som student inte skall påverkas. Gör en intresseanmälan eller kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan finansiera dina studier på ett förmånligt sätt.

All undervisning sker på engelska och campuset är väldigt internationellt med alla världens hörn representerade. Detta innebär att du inte kommer bara få en utbildning i världsklass och inspireras av olika matkulturer men även skaffa vänner och knyta kontakter över precis hela världen.

SHMS – Swiss Hotel Management School

SHMS- Swiss Hotel Management School

Är du intresserad av att studera hotel management i Schweiz? Swiss Hotel Management School är känt som en av världens främsta skolor och erbjuder en renodlad hotel management utbildning där du som student skolas att bli en framgångsrik internationell hotellchef. På...


Läs mer om SHMS – Swiss Hotel Management School och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Diplom i Hotel Management

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till SHMS – Swiss Hotel Management School

SHMS – Swiss Hotel Management School

Caux Palace
CH-1824 Caux

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in