Visar 1-6 av 6 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-6 av 6 träffar

Oftast skiljer sig yrkesutbildningarna inom språk från varandra med uppbyggnaden och innehållet. Flertalet av utbildningarna använder sig av någon form av praktik, ofta förlagd ute på en extern arbetsplats. Praktikperioden är en mycket bra tid för dig som student att visa vilka kunskaper du förvärvat dig samt för att knyta viktiga kontakter med arbetslivet.

Yrkesutbildning inom Språk

Att läsa en yrkesutbildning kan vara allt från kostnadsfritt till att kosta flera hundratusen kronor. Vad utbildningen kostar beror på vem som är anordnare. Yrkesutbildningar inom KY och YH går under statlig tillsyn och är kostnadsfria och studiemedelsberättigande genom CSN, Centrala studiestödsnämnden.

Att lära sig ett nytt språk är värdefullt i dagens internationella samhälle. Att kombinera din yrkesutbildning med språk är ännu bättre. På de viset får du kunskaper inom ett ämne som ger dig jobb efter examen, samt att du lär dig ett nytt språk, och mer om den kultur och levnadssätt som är i just de land du studerar i.

>> Här kan du finna yrkesutbildningar inom Språk

Yrkesutbildning inom Språk utomlands

Det finns även idag möjlighet att läsa en yrkesutbildning inom språk utomlands, där du får tillfälle att praktiskt utöva språket du läser. Att läsa en utbildning i ett annat land kan skapa många möjligheter, där du kan uppleva nya kulturer och miljöer, skaffa nya vänner, samtidigt som du fördjupar dina kunskaper inom språket.

>> Här kan du finna yrkesutbildningar inom Språk som ges utomlands

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Logga in