Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil
Visar 1-5 av 5 träffar
Visar 1-5 av 5 träffar
 

Oftast skiljer sig yrkesutbildningarna inom säkerhet från varandra med uppbyggnaden och innehållet. Flertalet av utbildningarna använder sig av någon form av praktik, ofta förlagd ute på en extern arbetsplats. Praktikperioden är en mycket bra tid för dig som student att visa vilka kunskaper du förvärvat dig samt för att knyta viktiga kontakter med arbetslivet.

Yrkesutbildning inom Säkerhet

Att läsa en yrkesutbildning kan vara allt från kostnadsfritt till att kosta flera hundratusen kronor. Vad utbildningen kostar beror på vem som är anordnare. Yrkesutbildningar inom KY och YH går under statlig tillsyn och är kostnadsfria och studiemedelsberättigande genom CSN, Centrala studiestödsnämnden.

Bland yrkesutbildningarna inom säkerhet kan du finna flera vägar att gå. Arbetsuppgifterna kan variera utifrån den utbildning du väljer, men gemensamt för yrkena inom säkerhetsbranschen är att jobbet är krävande och utmanande. I jobbet ingår ett ansvar för andras säkerhet, oavsett om det är tekniskt, eller mot olyckor etc.

>> Här kan du finna yrkesutbildningar inom Säkerhet

Yrkesutbildning inom Säkerhet på distans

Om du inte har möjlighet att ta dig till utbildningsorten är en yrkesutbildning inom säkerhet på distans ett bra alternativ. Att studera en yrkesutbildning inom säkerhet på distans innebär mycket självstudier vilket kräver disciplin från din sida. Förutom disciplin, behöver då också ha tillgång till dator och internetuppkoppling.

>> Här kan du finna yrkesutbildningar inom Säkerhet på distans

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från yrkesutbildningar.se
Logga in