Filtrera efter
Bil / Lastbil / Buss
Plats
Utbildningsform
Fler filter
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-2 av 2 träffar
Annonser

yrkesutbildningar inom bil, lastbil, buss

Ena dagen i norr, andra i söder

Att arbeta inom transport eller som yrkesförare är ett varierande jobb som innebär mycket ansvar. Att hålla tider och lösa problem är två viktiga egenskaper som kommer göra det dagliga jobbet lättare. Om du lockas av att jobba långt från kontorsväggar kan en yrkesutbildning inom bil, lastbil och buss passa dig perfekt!

Hela världen som arbetsplats

Oavsett om du vill arbeta inom transport eller som yrkesförare, som till exempel taxiförare, så kommer du att ha ditt dagliga arbete på resande fot. Du kan välja att ha hela världen som din arbetsplats, men också arbeta inom en och samma stad. Det är ett yrke som kan ta dig till platser du inte visste fanns. Vem vet, du kanske hittar din nya favoritplats tack vare ditt yrke!

Att arbeta inom transport

Transporter är en av de viktigaste beståndsdelarna i ett fungerande samhälle. Oavsett om det är gods, varor eller personer som ska från en plats till en annan är det viktigt att du som yrkesförare är samarbetsvillig, snabbtänkt, håller tider och serviceinriktad. Du kan ha många olika yrken som yrkesförare där vissa kräver att du trivs med att träffa människor. Det är ett varierande och spännande yrke som kan se väldigt olika ut från dag till dag.

Det finns en hel del olika lagar och regler som är viktiga att hålla koll på. Det gäller allt från trafikregler till lastning och lossning och även regler som handlar om sömn, kost och hälsa. Det är viktigt med kunskaper och färdigheter för hur du arbetar på ett serviceinriktad, säkert, kvalitets- och miljömedvetet sätt.

Yrkesutbildningar inom bil, lastbil och buss

En yrkesutbildning tar dig dit du vill! Det finns olika inriktningar att välja mellan beroende på vad du vill jobba med i framtiden. Gemensamt för yrkesutbildningar är att de ofta har en praktikperiod som ger dig möjlighet att få arbetserfarenhet redan under studietiden. Du får också möjlighet att knyta viktiga kontakter som kan komma till användning när dina studier är avklarade.

Lycka till med dina studier!