Visar 1-20 av 27 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-20 av 27 träffar
1
2

Yrkesutbildning inom inredning

Genom en yrkesutbildning så finns det olika inriktningar du kan välja mellan. Du kan studera en diplomutbildning i olika inriktningar, eller kanske certifiera dig i feng shui. Det erbjuds också homestylingutbildningar, grundkurser i indredning och utbildningar i visual merchandising. Du har alltså en bred valmöjlighet och lär hitta den yrkesutbildning som passar just dig.

Är du intresserad av inredning och vill utveckla ditt intresse och kreativa förmåga? Du kan genom en utbildning i inredning arbeta med att skapa mötesplatser, hem och kontor. Dessa utbildningar har blivit mer populära under de senaste åren, och det är dels på de stora utrymme i media som inredning har fått och hur det ökat i popularitet.

När du utbildar dig inom inredning så kommer du att få lära dig om färger, möbelplacering i olika situationer, dekorera bostäder och andra utrymmen, du kommer också att lära dig om tyger, belysning, prydnadssaker, tapeter och allting som krävs när man tänker på inredning. En utbildning kommer att ge dig kunskap om trender, stilar, identifiera kunders specifika stilar och behov och köpbetende.

Arbeta som inredare

Det är inte ovanligt att ha ett eget företag efter färdig utbildning som inredare. Du kommer att arbeta mycket med projekt och bli anställd av privatpersoner eller kunder på uppdrag. Det är oftast ett ganska så fritt arbete så du kan styra dina dagar mycket som du vill. Att arbeta som inredare betyder att du kommer att möta mycket olika människor och arbeta med många olika människor, dag för dag. Du kan arbeta i Sverige eller utomlands, allt beror på vart du vill vara. Arbetsmöjligheterna i framtiden ser goda ut, det är många som utbildar sig och arbetar som inredare men det handlar om kompetens och att kunna visa på goda tidigare arbeten. Därav har även många av utbildningarna praktik.

Yrkesutbildningar inom inredning utomlands och på distans

Här på vår hemsida så hittar du utbildningar inom inredning utomlands. Du kan till exempel studera i Florens eller i Australien. Om du känner att du hellre vill ha mer fritid och studera på distans så finns även det som alternativ för dig, då kan du vara vart du vill i världen så länge du har möjlighet till en dator och internet. Att studera på distans är friare så det är viktigt att man är ansvarstagande.

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Logga in