Inredningsskolan Wittstock

i Stockholm (+ 1 orter)
Få mer information om skolan 👍

Videoreportage

Om skolan

Inredningsskolan Wittstock Inredningskurser på distans

Sveriges populäraste inredningskurser på distans

Inredningsskolan Wittstock erbjuder kurser på distans både för dig som vill fördjupa dig i ditt inredningsintresse och för dig som vill arbeta professionellt med inredning och homestyling.

I kursen Certifierad inredare och homestylist får du all inredningsteori och de praktiska verktyg och tips du behöver för att arbeta professionellt med inredning och homestyling. Du får även lära dig hur du startar företag, hur du arbetar med inredning- och homestylingprojekt från start till mål och hur du marknadsför dig för att nå ut till potentiella kunder.  

Vår diplomeringskurs i homestyling är skräddarsydd för dig som är mäklare eller mäklarassistent och vill lära dig allt om homestyling för att kunna spetsa ditt erbjudande mot kund - antingen genom att styla själv eller genom att tipsa dina kunder om avgörande åtgärder.

Vår grundkurs i inredning och styling är perfekt för dig som vill lära dig mer om inredning för egen del. Den ger dig verktygen, teorin och inspirationen du behöver för att inreda som proffsen. Tillsätt sedan din egen smak för att ska skapa ett hem som känns genomtänkt och personligt.

Våra mindre hobbykurser Att färgsätta och Att möblera är framtagna för dig som vill lära dig att lyckas med den perfekta färgskalan eller den bästa rumsdispositionen utifrån ditt hems förutsättningar. 

- - -

Vi erbjuder grundliga och moderna utbildningar inom inredning och homestyling framtagna av och i samarbete med erfarna och branschledande experter. Kursmaterialet uppdateras kontinuerligt för att alltid vara relevant och förankrat i verkliga uppdrag. Teorin varvas med övningar och feedback för att du ska få ut de mesta av din kurs.

Kursstart för våra certifieringskurser sker första vardagen varje månad. Du kan betala hela kursavgiften eller delbetala på sex månader. Du läser via vår kursportal och du väljer själv i vilken takt du vill genomföra din kurs. Du får personlig handledning och support under kursens gång. 

Våra hobbykurser startar du när du vill.


För mer information om Inredningsskolan Wittstock, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Inredningsskolan Wittstock

Utbildningar

Yrkesutbildning
Estetiska utbildningar
Hantverk Längd Pris Ort
Certifierad Inredare och homestylist - distans Från 19 950 SEK Distans
Kurser
Estetiska utbildningar
Hantverk
Diplomeringskurs i homestyling för mäklare - distans Från 9 950 SEK Distans
Feng Shui Från 499 SEK Distans
Fotokurs - så fotar du inredning och styling Från 2 950 SEK Distans
Färgsätta - målning, mönster och tapeter Från 499 SEK Distans
Grundkurs - inredning och styling - distans Från 7 950 SEK Distans
Ljussättning - så belyser du inne och ute Från 499 SEK Distans
Möblera - hur du lyckas rum för rum Från 499 SEK Distans
SketchUp för inredare - lär dig rita i 2D och 3D Från 7 950 SEK Distans

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Inredningsskolan Wittstock

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Inredningsskolan Wittstock

Wittstocksgatan 10
115 24 Stockholm

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 60 recensioner
Skriv en recension
5/5
Frida
05 nov 2020

Jag har fått lära mig så mycket inom olika områden och det har varit det bästa med kursen. Man får verkligen en insikt i helheten när man vill jobba med inredning. Rekommenderar...

Visa mer
5/5
Therése Karlsson
30 sep 2020
Helt i egen takt med snabb respons

Jättenöjd med denna kurs då jag kunnat jobba 100% samtidigt som jag pluggat när det passat mig! Skönt att det inte har varit tidskrav på uppgifter och att man har kunnat sköta d...

Visa mer
5/5
Linda
10 sep 2020
Perfekt utbildning!

Bra upplägg på uppgifter som känns väldigt i tiden. Snabba svar vid frågor eller inlämning och alltid så positiv kommunikation. Jättebra med feedbacken efter certifieringsuppgif...

Visa mer
Highlights