Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Vad är viktigt när du väljer vilken stad du ska plugga i? Gör vår undersökning (max 2 min) och var med och utse Sveriges bästa studiestad! 🎓

Interiörskolan har inredningskursen ”Certifierad inredare och diplomerad homestylist” som vänder sig till dig som vill kunna titulera dig inredare och arbeta med inredning professionellt eller för dig som bara vill känna dig trygg i dina kunskaper och inredningsval, antingen privat eller som yrke. Du kommer efter inredningsutbildningen kunna redogöra för och förstå varför du gjort de val du gjort.

Utbildningsmaterialet får du tillgång till via din elevportal där du också kan följa hur långt du har kommit i utbildningen. Du får även fysisk material hemskickat till dig under utbildningens gång. Inga förkunskaper krävs, endast ett stort intresse för inredning. I elevportalen kan du även chatta med andra elever som är inloggade samtidigt.

Eftersom det är en distanskurs där du bestämmer tempo själv kan du läsa vår inredningsutbildning vid sidan av arbete eller studier.

Du har alltid tillgång till din kursledare som guidar dig i dina frågor så du kan nå dina drömmar.

Jag som driver Interiörskolan heter Jennie och jag brinner för inredning, färg och form. Jag har arbetat med grafisk formgivning hela mitt arbetsliv så steget att utbilda mig till inredare var inte stort. Jag arbetar efter metoden Feng shui och älskar förändringen jag kan åstadkomma i ett rum eller ett helt hem. Det är också enligt metoden Feng shui jag lär ut till mina elever. I mitt företag Inrett och klart tar jag även inredningsuppdrag som inredare och homestylist.

Feng shui är en lära från Kina som togs fram för ca 3000 år sedan. Feng shui betyder vind och vatten och i Kina lärde man sig tidigt att tolka sambandet mellan människors omgivning och deras välbefinnande. Vi påverkas alla av vår omgivning, på arbetsplatsen, hemma och i offentliga miljöer. Du känner snabbt om en miljö känns trivsam eller inte och det kan bero på möblering, material, färgsättning eller t ex ljus och symboler.


För mer information om Interiörskolan, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Estetiska utbildningar
Hantverk Längd Pris Ort
Grundkurs inredning Feng shui Från 5 900 SEK Distans
Grundkurs inredning färglära Från 5 900 SEK Distans
Inredning – Certifierad inredare och diplomerad homestylist – distans Från 21 900 SEK Flera orter (4)

Visa alla

Inteiörskolan Facebook


Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Interiörskolan

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Interiörskolan


Mobil 0705-13 08 14
https://www.interiorskolan.se/


Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 16 recensioner.

Johanna L.
(5)
Jag har lärt mig fantastisk många nya saker via utbildningen som jag kommer ha nytta av i framtiden. Läraren var också mycket bra och återkopplade snabbt när jag hade frågor. Suveränt!
Erika
(5)
Jag blev klar med utbildningen för ca 6 månader sedan och jag måste säga att jag verkligen haft nytta av varje del nu när jag håller på att bygga upp min inredningsfirma. Uppgifterna man får göra är verkligen hands on och mycket av materialet kommer jag att ha som mall i min firma. Rekommenderar verkligen denna utbildning!
Freja
(4)
Är nöjd med utbildningen som har varit så smidigt att läsa hela på distans! Känner att jag har fått bra grunder att kunna fortsätta med inredning. Extra plus för läraren som är väldigt lättillgänglig och hjälpsam! Rekommenderar verkligen interörskolan för nybörjare inom inredning!