Visar 1-11 av 11 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-11 av 11 träffar

Oftast skiljer sig yrkesutbildningarna inom medicin och farmaci från varandra med uppbyggnaden och innehållet. Flertalet av utbildningarna använder sig av någon form av praktik, ofta förlagd ute på en extern arbetsplats. Praktikperioden är en mycket bra tid för dig som student att visa vilka kunskaper du förvärvat dig samt för att knyta viktiga kontakter med arbetslivet.

Yrkesutbildning inom Medicin och Farmaci

Att läsa en yrkesutbildning kan vara allt från kostnadsfritt till att kosta flera hundratusen kronor. Vad utbildningen kostar beror på vem som är anordnare. Yrkesutbildningar inom KY och YH går under statlig tillsyn och är kostnadsfria och studiemedelsberättigande genom CSN, Centrala studiestödsnämnden.

Sjukvården och läkemedelsindustrin är idag några av de största arbetsgivarna för den som läser medicin och farmaci. Det finns många områden inom sjukvården att jobba inom, där en utav dom är medicinsk fotterapeut. Men självfallet finns mycket mer att välja bland yrkesutbildningarna. Exempelvis kan du läsa till kiropraktor, eller osteopat, och mycket mera.

>> Här kan du finna yrkesutbildningar inom Medicin och Farmaci

Yrkesutbildning inom Medicin och Farmaci på distans

Om du inte har möjlighet att ta dig till utbildningsorten är en yrkesutbildning inom medicin och farmaci på distans ett bra alternativ. Att studera en yrkesutbildning inom miljö på distans innebär mycket självstudier vilket kräver disciplin från din sida. Förutom disciplin, behöver då också ha tillgång till dator och internetuppkoppling.

>> Här kan du finna yrkesutbildningar inom Medicin och Farmaci på distans

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få inspiration, rekommendationer och ett urval av våra bästa tips direkt till din inkorg! 🚀
Logga in