Yrkesutbildning

Certifierad bröllops- och festkoordinator

Education Online, Distans
Längd
40 timmar
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Studiestöd
Icke studiemedelsberättigad
Pris
13 900 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Distans
Längd
40 timmar
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Studiestöd
Icke studiemedelsberättigad
Pris
13 900 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Distans
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

 Certifierad bröllops- och festkoordinator

Event

Certifierad bröllops- och festkoordinator - Kursprogram

Det här är kursen för dig som vill arrangera bröllop och fester. Utbildningen är grundläggande och ger dig en bred förståelse för faktorerna runt arrangemanget av fest eller bröllop. Kursen går igenom olika hjälpmedel som till exempel GANNT-scheman och Moodboards.

Kursen passar dig som vill arbeta som event och bröllopskoordinator. Den guidar även dig som vill arrangera ditt eget bröllop eller större festlighet.

För att få en lyckad fest krävs det att man har gjort noggranna förberedelser. Ju mer som är löst innan festdagen, desto lättare att få slappna av och ha roligt på sin fest.

I utbildningen växlar vi mellan att ha teoretiska utbildning och praktiska övningar. Varje block startar med en genomgång av grunderna i det aktuella momentet. Din kunskapsförankring sker genom att du lämnar in övningsuppgifter samt inlämningsuppgifter till läraren för feedback. Varje block avslutas med en praktisk inlämningsuppgift. Övningarna fördjupar dina kunskaper. Övningarna lämnas in och bedöms av kursledaren. Du kan därför studera när det passar bäst för dig. När kursledaren återkopplar din inlämningsuppgift kan du se att du lärt dig och förstått allt i den aktuella blocken.

Efter utbildningen har du en bred förståelse för vad en event och bröllopskoordinator gör. Utbildningen kommer att underlätta ditt kommande yrkesval, oavsett om du har egen firma eller arbetar som anställd har du nytta av att förstå den evenemangsprocessen.

Med vårt koncept, där en viktig del av utbildningen är egna övningar och inlämningsuppgifter med personlig feedback så får du en grundläggande introduktion till event – utbildningen passar både dig som är nyfiken nybörjare eller dig som är mer rutinerad men vill få inspiration för att ta dina event till nästa nivå. Likaså kan du som är rutinerad formgivare få ny inspiration att komma vidare i din karriär. I utbildningen till event och bröllopskoordinator är det att föredra att man använder programvaror för ordbehandling som exempel MS Office programsvit eller likvärdigt program.

För mer information om Certifierad bröllops- och festkoordinator , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Kontakta oss för mer information

  • Distans
  • Distans

Varför välja Education Online?

Vi utbildar det svenska arbetslivet

Vårt primära mål är att erbjuda högkvalitativa utbildningar och bibehålla branschens högsta standard. Med våra erfarna utbildare strävar vi efter att hålla våra kurser relevanta och uppdaterade med de senaste trenderna och teknologierna. Education Online är stolt över sin kompetens och ser fram emot att guida studenter mot en framgångsrik utbildningsresa.

Så ansöker du

Inga förkunskaper krävs

Examen & Intyg

Efter utbildningen kan du arbeta som:

  • Eventkoordinator för bröllop och fester

Kostnader

13 900 inkl. moms

Utbildare

Anna Lundströmer

Mitt namn är Anna Lundströmer och jag har arbetat med grafiska produktioner i 28år. Jag har haft roller som egen företagare och konsult inom grafisk design, grafisk kommunikation, produktionsledning, projektledning och som faktor, webbredaktör och eventkoordinator. Min formella kunskap är bland annat en filosofie kandidat inom media och kommunikationsvetenskap med fördjupning inom grafisk design. Jag har tidigare varit kursledare inom grafisk design i fyra år.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Certifierad bröllops- och festkoordinator

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Education Online
Education Online
Jutas backe 1
11139 Stockholm

Certifierande

Education Online är ett framstående utbildningsföretag som grundades år 2023. Trots vår nyligen etablerade närvaro i utbildningssektorn, skiljer vi oss genom att ha en personal bestående av experter med många års erfarenhet inom sina respektive områden. Vår utbildarstab utgörs av...

Läs mer om Education Online och visa alla utbildningar.

Highlights

Kursinnehåll

Under utbildningen varvar vi teori med videoinspelningar och frågeställningar. Du behöver få godkänt på deluppgifterna samt inlämningsuppgifterna för att få en godkänd certifiering.