Yrkesutbildning

Business manager

Education Online, Distans
Längd
12 veckor
Utbildningstakt
Heltid, distans
Studiestöd
Icke studiemedelsberättigad
Pris
14 900 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Distans
Längd
12 veckor
Utbildningstakt
Heltid, distans
Studiestöd
Icke studiemedelsberättigad
Pris
14 900 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Distans
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

Business Manager

Ekonomi/Finans

Business Manager - Kursprogram

Business manger är en person som kontrollerar verksamhet, leder personal och planerar aktiviteter i en organisation eller företrag. Genom att besluta verksamhetsplaner och strategier, genomföra prestationsutvärderingar och övervaka alla dagliga aktiviteter strävar business manager efter att hålla verksamheten produktiv, effektiv och organiserad.

Management (ledning, ledarskap, administration) är en utveckling och mest effektiv användning och kontroll av ekonomiska system. Business management riktar sig till den som vill göra en framgångsrik karriär i företagsledning eller redan har en befattningsroll inom företaget. Utbildningen hjälper dig att utveckla dina kunskaper och självförtroende att möta affärslivet och ger dig helhetsperspektiv på företagets verksamhet. Utbildningen ger dig en djup förståelse av olika ekonomiska, marknadsmässiga och organisatoriska aspekter som påverkar företaget samt lär dig färdigheter att hantera olika processer i företagets verksamhet.

Utbildningen hjälper deltagarna att förstå företagets affärsprocesshantering. Bland de viktigaste ämnena som behandlas i utbildningen är metodiken för att upptäcka problem på strategisk nivå, studien för att välja affärsmodeller, personalstyrning samt typiska fel och risker. Lär dig att tänka och agera som manager, förbered en framgångsrik utvecklingsplan för ditt företag och hitta en optimal businessstrategi för nästkommande perioden.

För mer information om Business manager, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Kontakta oss för mer information

  • Distans
  • Distans

Varför välja Education Online?

Vi utbildar det svenska arbetslivet

Vårt primära mål är att erbjuda högkvalitativa utbildningar och bibehålla branschens högsta standard. Med våra erfarna utbildare strävar vi efter att hålla våra kurser relevanta och uppdaterade med de senaste trenderna och teknologierna. Education Online är stolt över sin kompetens och ser fram emot att guida studenter mot en framgångsrik utbildningsresa.

Behörighet

Inga förkunskaper krävs

Examen & Intyg

Efter avslutad utbildning kan du arbeta som:

  • VD
  • Vvd
  • Mellanchef på en firma eller en organisation

Kursinnehåll

Under utbildningen varvar vi teori med videoinspelningar och frågeställningar. Du behöver få godkänt på deluppgifterna samt inlämningsuppgifterna för att få en godkänd certifiering.

Kurs 1 - Mål och strategier

Kurs 2 - Analys av affärsmodeller

Kurs 3 - Ekonomistyrning och verksamhetsanalys

Kostnader

14 900 inkl. moms

Utbildare

Dmitrii Pronchev

Dmitrii Pronchev har börjat sin karriär inom ekonomi 2001 och utvecklat kontinuerligt sina kunskaper de senaste 22 åren. Han är företagsekonom i grunden, har PhD inom ekonomi samt mångårig pedagogisk erfarenhet som legitimerad lärare i företagsekonomi, ledarskap och organisation med samhällsvetenskapligt spets bakom sig.

Under årets lopp gick han yrkesutbildning inom GIS (Geografiska Information System och mobila system), jobbade några år inom kommunal verksamhet som GIS-tekniker och kartograf. De senaste åren har han drivit eget konsultverksamhet vid sidan om.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Business manager

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Education Online
Education Online
Jutas backe 1
11139 Stockholm

Certifierande

Education Online är ett framstående utbildningsföretag som grundades år 2023. Trots vår nyligen etablerade närvaro i utbildningssektorn, skiljer vi oss genom att ha en personal bestående av experter med många års erfarenhet inom sina respektive områden. Vår utbildarstab utgörs av...

Läs mer om Education Online och visa alla utbildningar.

Highlights