Yrkesutbildning

Business Intelligence

Education Online, Distans
Längd
4 veckor
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Studiestöd
Icke studiemedelsberättigad
Pris
14 900 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Distans
Längd
4 veckor
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Studiestöd
Icke studiemedelsberättigad
Pris
14 900 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Distans
Få mer information om utbildningen 👍

Om utbildningen

Business Intelligence

IT/Office

Business Intelligence - Kursprogram

Utbildningen kommer att ge dig en grundsyn inom business analys och konsten att kommunicera med dator, samtidigt som den ger uppfattning om den visuella användningen av information, som finns i den digitala rymden. Business Intelligence förkortas ofta som BI och representerar den tekniska infrastrukturen som samlar in, lagrar och analyserar data.

BI analyserar data och producerar rapporter som hjälper chefer att fatta bättre beslut. Programvaruföretag producerar BI-lösningar för organisationer som vill hantera sin data bättre. BI-verktyg och programvara finns i en mängd olika former som kalkylblad, rapporterings-/frågeprogramvara, datavisualiseringsprogramvara, datautvinningsverktyg och Online Analytical Processing. BI är en metod för analys som gör att personer utan teknisk bakgrund kan komma åt och utforska data.

Målet är att rusta deltagare med färdigheter som behövs för att kunna använda dataanalys i beslutsfattande processer. Deltagare kommer lära sig att tänka strategiskt och logiskt och välja de optimala BI lösningar, som passar bäst deras specifika behov. Utbildningen består av fyra moduler som ger dig en djup förståelse av konsten att samla in, analysera och visualisera data i sitt yrkesliv. Utbildning passar dig som har redan en befattningsfunktion inom organisationen eller befinner sig i början av sin karriär.

För mer information om Business Intelligence , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Kontakta oss för mer information

  • Distans
  • Distans

Varför välja Education Online?

Vi utbildar det svenska arbetslivet

Vårt primära mål är att erbjuda högkvalitativa utbildningar och bibehålla branschens högsta standard. Med våra erfarna utbildare strävar vi efter att hålla våra kurser relevanta och uppdaterade med de senaste trenderna och teknologierna. Education Online är stolt över sin kompetens och ser fram emot att guida studenter mot en framgångsrik utbildningsresa.

Kostnader

14 900 inkl. moms

Utbildare

Dmitrii Pronchev

Dmitrii Pronchev har börjat sin karriär inom ekonomi 2001 och utvecklat kontinuerligt sina kunskaper de senaste 22 åren. Han är företagsekonom i grunden, har PhD inom ekonomi samt mångårig pedagogisk erfarenhet som legitimerad lärare i företagsekonomi, ledarskap och organisation med samhällsvetenskapligt spets bakom sig.

Under årets lopp gick han yrkesutbildning inom GIS (Geografiska Information System och mobila system), jobbade några år inom kommunal verksamhet som GIS-tekniker och kartograf. De senaste åren har han drivit eget konsultverksamhet vid sidan om.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Business Intelligence

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Education Online
Education Online
Jutas backe 1
11139 Stockholm

Certifierande

Education Online är ett framstående utbildningsföretag som grundades år 2023. Trots vår nyligen etablerade närvaro i utbildningssektorn, skiljer vi oss genom att ha en personal bestående av experter med många års erfarenhet inom sina respektive områden. Vår utbildarstab utgörs av...

Läs mer om Education Online och visa alla utbildningar.

Highlights

Kursinnehåll

Kurs 1 - Vad menas med BI

Kurs 2 - Data i BI

Kurs 3 - Hantera BI

Kurs 4 - Effektivisera BI