Nordic Tech Institute - Utbildningar i digital marknadsföring

Yrkesutbildningar i digital marknadsföring som leder till jobb

Nordic Tech Institute är marknadsledande på kurser inom digital marknadsföring. Kurserna är alltid helt på distans och sker online på deras kursportal. Du kan välja fritt när du vill påbörja och avsluta kursen, och du studerar helt och håller i ditt eget tempo.

Idag kan du gå kurser inom:

  • Digital Marknadsföring
  • Marknadsföring i sociala medier
  • Sökmotormarknadsföring, SEM (och Google Ads)
  • Displaymarknadsföring och programmatisk annonsering
  • Content production för sociala medier
  • Adobe Photoshop CC
  • Adobe After Effects (animering)
  • Digitala idéer och kreativitet

Alla kurser fokuserar på praktiska och teoretiska element. Som kursdeltagare får du tillgång till en kunskapsbank och resurs som passar utmärkt oavsett om du vill skaffa kunskap till ett första jobb, eller kompetensutveckla dig. 

Nordic Tech Institute har fem huvudpelare som särskiljer deras utbildningar:

Branschhemligheter

Kursledarna håller inte tillbaka på sina bästa knep. Alla Nordic Tech Institutes utbildningar leds med viljan att dela med sig av alla dom bästa lärdomarna kursledarna har, kursledarnas hemligheter. 

Helt på distans

Nordic Tech Institutes kurser är alltid på distans. En digital utbildning ska vara digital. 

Inga tidsgränser

När du köper en kurs av Nordic Tech Institute får du tillgång till kursen för alltid. Du kan alltså planera för din utbildning helt själv. Om du vill göra en kurs på en vecka eller ett halvår är upp till dig. Nordic Tech Institute uppdaterar kurserna löpande. Du kan alltså komma tillbaka till en kurs långt efter att du gått den och använda dig utav den uppdaterade informationen i ditt arbete. 

Hög kvalitet

Nordic Tech Institute erbjuder endast kvalitativa kurser. När du går en av utbildningarna kan du känna att du valt rätt utbildning. Du kan även lita på att det du lär dig är kompetenser som faktiskt används ute på byråer eller företag som jobbar med digital marknadsföring. 

Leder till jobb

Alla Nordic Tech Institutes utbildningar är perfekta inkörsportar till jobb inom området. Om du letar efter jobb (eller planerar att byta karriär) kan du vara säker på att kompetenserna som du får av kurserna är eftertraktade på arbetsmarknaden. 

Säker betalning med Klarna

Nordic Tech Institute erbjuder Klarna för snabb och säker betalning för samtliga utbildningar.


För mer information om Nordic Tech Institute - Utbildningar i digital marknadsföring, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Nordic Tech Institute - Utbildningar i digital marknadsföring

Varför välja Nordic Tech Institute - Utbildningar i digital marknadsföring?

Distansutbildningar

Kombinera arbete

med studier

Bli certifierad

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Nordic Tech Institute - Utbildningar i digital marknadsföring

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 152 recensioner.

Helena

Jag hade ingen erfarenhet av området innan och förväntade mig att det skulle vara jättekrångligt. Klart att det är mycket att ta in men upplägget gjorde det lätt att följa med i kursen. Bra förklaringar och filmer. Lätt att hitta när man behöver gå tillbaka och repetera vissa delar. Rekommenderar!

Fredrik

Kursen är en bra grund och mycket nyttig information som man kan gå tillbaka och kolla på i efterhand om det behövs. Mycket information med variation inom grunderna av SEO, teknisk SEO, analys och praktiska övningar.

Michaela Baxter, freelance CoS (Chief of Staff)

Det är så coolt att det finns en kurs i att börja frilansa! Jag har lärt mig jättemycket när det kommer till hur man bör tänka på frilans som en business och karriär. Det har hjälpt mig planera och strukturera mitt arbete både för mig själv, t.ex. genom att sätta mål och en plan för att nå dem, men också hur jag kan jobba aktivt för att få nya k...

Visa mer

Nordic Tech Institute Facebook