Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Hållbar Tillväxt

IHM Affärsutveckling
Sammanfattning
Kurser
Distans
4 dagar
Deltid, distans
Hållbar Tillväxt

Om utbildningen

IHM Hållbar Tillväx för dig som vill leda och styra ett hållbarhets- och innovationsarbete på strategisk och taktisk nivå.

Utbildningen är designad för att hjälpa dig att komma igång med ditt hållbarhets- och innovationsarbete. Målet med utbildningen är att du ska ha en utarbetad plan när du är klar – som gör dig rustad för att ta arbetet vidare in i din organisation.

VAD ÄR HÅLLBAR TILLVÄXT?

”Hållbar utveckling är en utveckling som tillfredsställer dagens behov utan att äventyra kommande generationers möjligheter att tillfredsställa sina behov.”

Så står det i FN-rapporten “Vår gemensamma framtid”. Men nyttan begränsas inte till jorden och framtiden. Hållbara lösningar är en affärsmöjlighet och kan göra din verksamhet mer lönsam och konkurrenskraftig över tid.

Idag finns det unika verktyg som hjälper dig att analysera vilka möjligheter som är outnyttjade. Det betyder att det kan finnas flera hållbarhetsgap som ditt företag inte känner till (men också känner till utan att veta hur de kan bemötas).  

När gapen är identifierade. Då kan du börja skapa en hållbarhets- och strategikarta som utvecklar lönsamheten i befintliga eller nya affärer.

VAD DU LÄR DIG

Vi ger dig praktisk kunskap i metoder och verktyg (som cirkulär affärsutveckling) för att du ska kunna leda och styra ett hållbarhets- och innovationsarbete på strategisk och taktisk nivå.

I utbildningen får du tillgång till några av Innovation 360s unika verktyg som hjälper dig att se din verksamhet med nya ögon. Och vi hjälper dig att reflektera över din och andra organisationers värdekedjor.

Det här blir utgångspunkten för den strategi som du jobbar med under utbildningen. Och för att du ska kunna driva arbetet vidare i din organisation får du testa olika verktyg och tekniker tillsammans med lärare och klassen.

RESULTAT EFTER UTBILDNINGEN

  • Du har byggt en hållbarhet- och innovationsstrategi som du kan utveckla med din organisation.
  • Du har detaljerad kunskap om hållbarhet och innovation.
  • Du vet var ditt företag står i hållbarhetsfrågan genom kartläggning och benchmarking genom flera av Innovation 360s unika verktyg.
  • Du har gjort en nulägesanalys av ditt företags eller enhets hållbarhetsprofil samt innovations- och förändringsförmåga.
  • Du har metoder och verktyg för att taktiskt och operativt driva dig och andra mot ett hållbart företagande.
För mer information om Hållbar Tillväxt, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

IHM Affärsutveckling

IHM Kompetensutveckling anpassar utbildningar för arbetslivet

Oavsett om du som privatperson investerar i en utbildning, eller gör det på företagets vägnar – ska ny kunskap löna sig (och ge dig mer tillbaka). Det är själva poängen med en investering och därför kommer vårt utbud med: Våra...


Läs mer om IHM Affärsutveckling och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Hållbar Tillväxt

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

IHM Affärsutveckling

Fabriksgatan 25
41250 Göteborg


Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in