EBT Academy

i Stockholm (+ 4 orter)
Få mer information om skolan 👍

Videoreportage

Om skolan

plugga till PT

Vad gör vi på EBT Academy?

EBT Academy erbjuder en heltäckande PT utbildning med ett holistiskt arbetssätt. Utbildningen har utvecklats av läkare, fysioterapeuter, atleter, beteendevetare och marknadsföringsexperter – allt för att ge dig bästa möjliga start på din karriär.

En av de bästa utbildningarna där du undervisas i kost, hälsa, träning, fysiologi, de psykologiska mekanismer som ligger bakom nyckeln till långsiktiga resultat och mycket mer. Du kommer kunna få dina kunder att skapa nya vanor på riktigt.

Dessutom får du lära dig hur du bäst marknadsför dig som PT – allt för att du som nyutbildad ska ha de bästa verktygen med dig ut i arbetslivet.

Vi finns här för att hjälpa dig välja en utbildning som värdesätter och ser efter dina behov. Vi erbjuder tre olika utbildningar. En All Inclusive PT Utbildning i Stockholm, Göteborg och Malmö som ger dig dubbla licenser, en Distans PT Utbildning med internationella licens, samt en kostrådgivare utbildning på avancerad nivå.

Våra färdigutbildade personliga tränare arbetar idag på flera av de större gymkedjorna, såsom Fitness 24/7, Actic, Nordic Wellness men även utomlands. Vi är båda nationellt samt internationellt ackrediterade av Europe Active samt FRISK. Vi erbjuder gratisföreläsningar 2 gånger per år till våra elever, efter slutförd utbildning. Fördelarna är många att välja vår PT utbildning.

Finns där jobb som PT?

Arbetsmarknaden för personliga tränare växer för varje år. Alla stora gymkedjor, bland annat Fitness24/7, SATS, Nordic Wellness och Actic söker personliga tränare här och nu. Din kompetens behövs, och vi garanterar arbetsintervju.

TVÄRPROFESSIONELLT

Utbildningen har utvecklats av läkare, fysioterapeuter, beteendevetare, atleter och marknadsföringsexperter med hållbar träning och livsstil som drivkraft.

FÅ KLIENTER DIREKT

Marknadens mest kompletta PT-utbildning med en holistisk syn på kost och träning.

TRÄNINGSPSYKOLOGISKA ASPEKTER

Den enda utbildningen som ger dig kunskaper i träningspsykologi och beteendeförändring för långvariga resultat.

VERKTYG FÖR FRAMGÅNG

Under våra utbildningar får du alla de verktyg du och dina klienter behöver för att bli framgångsrika.

INDIVIDFOKUSERAD UTBILDNING

Vi arbetare individfokuserat och har därför ett begränsat antal platser per utbildningstillfälle. På så sätt upprätthåller vi en hög kvalité och försäkrar oss om att du som elev känner dig trygg och får det stöd du behöver.


För mer information om EBT Academy, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med EBT Academy

Varför välja EBT Academy?

Erbjuder delbetalning

Bli licensierad

98% rekommenderar denna utbildning 

Utbildningar

Yrkesutbildning
Beteendevetenskap
Livsstil / Personlig utveckling Längd Pris Ort
Mental coach 60 timmar Från 7 495 SEK Distans
Hälsa / Friskvård
Kost / Näringslära
Licensierad kostrådgivare 9 veckor Från 7 995 SEK Distans
Idrott / Sport
Personlig tränare
PT-utbildning & Kostrådgivare Distans 8 veckor Från 16 145 SEK Flera orter (3)
PT-Utbildning Göteborg med dubbla licenser 4 månader Från 39 995 SEK Göteborg
PT-Utbildning Malmö med dubbla licenser 4 månader Från 39 995 SEK Malmö
PT-Utbildning Stockholm med dubbla licenser 4 månader Från 39 995 SEK Stockholm
Träning under och efter graviditet Egen takt Från 1 995 SEK Distans

Vanliga frågor

  • Vi tar stolthet i att vi kan anpassa vår pedagogik utifrån individens förutsättningar. Vi har även en modern och AI baserad studieplattform för enkelhet och effektivitet. Vi lägger stort fokus på förståelse av mänsklig psykologi och beteendeförändring. Vi arbetar källkritiskt och vår utbildning är vetenskapsgranskad för att du som blivande PT ska vara trygg i att informationen du får är aktuell.

  • All Inclusive passar dig som vill vara på plats och uppskattar möjligheten att öva tillsammans med våra erfarna lärare. Du får individuell feedback i din utveckling under hela kursens gång. Utöver detta får du FRISK PT licens vilket är meriterande när du söker arbete. Vår Flex distans utbildning ger dig som student större möjlighet att plugga din PT-utbildning i din egna takt.

  • Inga kostnader tillkommer. Allt ingår alltid i priset, från kurslitteratur, block, pennor, tröjor, examination, praktisk träning och licens.

  • EBT Academys utbildningar är inte CSN-berättigad.

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: EBT Academy

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

EBT Academy


Mobil 042-311 41 50
www.ebtacademy.se


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 89 recensioner
Skriv en recension
5/5
Hannes
16 apr 2024
Strålande utbildning!

Har inget dåligt att säga om denna utbildning, lärarna var engagerade och kunniga. Upplägget och studieplattformen var enkel att förstå och effektiv för att lära sig allt på ett...

Visa mer
5/5
Deeqo Omar
16 apr 2024
EBT academy

Bästa beslutet jag tagit är att gå pt utbildning via EBT academy. Denna utbildningen har verkligen gett mig inspiration och lärdomar inför framtiden som PT.

5/5
Ben
15 apr 2024

super professional dedicated team with the right attitude. good at breaking the various subjects down to the smallest detail. all in all,I has learned a lot

Highlights