Om skolan

plugga till PT

Vad gör vi på EBT Academy?

EBT Academy erbjuder en heltäckande PT utbildning med ett holistiskt arbetssätt. Utbildningen har utvecklats av läkare, fysioterapeuter, atleter, beteendevetare och marknadsföringsexperter – allt för att ge dig bästa möjliga start på din karriär.

En av de bästa utbildningarna där du undervisas i kost, hälsa, träning, fysiologi, de psykologiska mekanismer som ligger bakom nyckeln till långsiktiga resultat och mycket mer. Du kommer kunna få dina kunder att skapa nya vanor på riktigt.

Dessutom får du lära dig hur du bäst marknadsför dig som PT – allt för att du som nyutbildad ska ha de bästa verktygen med dig ut i arbetslivet.

Vi finns här för att hjälpa dig välja en utbildning som värdesätter och ser efter dina behov. Vi erbjuder tre olika utbildningar. En All Inclusive PT Utbildning i Stockholm, Göteborg och Malmö som ger dig dubbla licenser, en Distans PT Utbildning med internationella licens, samt en kostrådgivare utbildning på avancerad nivå.

Våra färdigutbildade personliga tränare arbetar idag på flera av de större gymkedjorna, såsom Fitness 24/7, Actic, Nordic Wellness men även utomlands. Vi är båda nationellt samt internationellt ackrediterade av Europe Active samt FRISK. Vi erbjuder gratisföreläsningar 2 gånger per år till våra elever, efter slutförd utbildning. Fördelarna är många att välja vår PT utbildning.

Finns där jobb som PT?

Arbetsmarknaden för personliga tränare växer för varje år. Alla stora gymkedjor, bland annat Fitness24/7, SATS, Nordic Wellness och Actic söker personliga tränare här och nu. Din kompetens behövs, och vi garanterar arbetsintervju.

TVÄRPROFESSIONELLT

Utbildningen har utvecklats av läkare, fysioterapeuter, beteendevetare, atleter och marknadsföringsexperter med hållbar träning och livsstil som drivkraft.

FÅ KLIENTER DIREKT

Marknadens mest kompletta PT-utbildning med en holistisk syn på kost och träning.

TRÄNINGSPSYKOLOGISKA ASPEKTER

Den enda utbildningen som ger dig kunskaper i träningspsykologi och beteendeförändring för långvariga resultat.

VERKTYG FÖR FRAMGÅNG

Under våra utbildningar får du alla de verktyg du och dina klienter behöver för att bli framgångsrika.

INDIVIDFOKUSERAD UTBILDNING

Vi arbetare individfokuserat och har därför ett begränsat antal platser per utbildningstillfälle. På så sätt upprätthåller vi en hög kvalité och försäkrar oss om att du som elev känner dig trygg och får det stöd du behöver.


För mer information om EBT Academy, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med EBT Academy

Varför välja EBT Academy?

Erbjuder delbetalning

Bli licensierad

98% rekommenderar denna utbildning 

Utbildningar

Yrkesutbildning
Hälsa / Friskvård
Kost / Näringslära Längd Pris Ort
Licensierad kostrådgivare Avancerad 6 veckor Från 9 995 SEK Flera orter (4)
Idrott / Sport
Personlig tränare
PT-utbildning & Kostrådgivare Distans 8 veckor Från 16 995 SEK Flera orter (4)
PT-Utbildning Göteborg med dubbla licenser 4 månader Från 39 995 SEK Göteborg
PT-Utbildning Malmö med dubbla licenser 4 månader Från 39 995 SEK Malmö
PT-Utbildning Stockholm med dubbla licenser 4 månader Från 39 995 SEK Stockholm

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: EBT Academy

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EBT Academy


Mobil 042-311 41 50
www.ebtacademy.se


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 17 recensioner.

Johan

Jag gick utbildningen i Malmö måste säga att det var den bästa utbildningen jag nånsin gått. Allt från struktur till pedagogik. Men en sak var exceptionellt bra och det är lärarnas egagemang till varje elev. Jobbar som PT nu på Sats och är otroligt nöjd med mitt val. Verkligen en livsförändrande beslut!

Kim

Bästa utbildningen! Lärare som brinner för de dom gör.

Endrit

Professionellt från början till slut. Lärarna brinner för vad dem gör. Tillgängliga, lyhörda och kompetenta. Jag har fått dem bästa förutsättningarna för att lyckas som personlig tränare och det tackar jag Ebt academy för!