Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

EBT Academy

plugga till PT

EBT Academy erbjuder en heltäckande PT-utbildning med ett holistiskt arbetssätt. Utbildningen har utvecklats av läkare, fysioterapeuter, atleter, beteendevetare och marknadsföringsexperter – allt för att ge dig bästa möjliga start på din karriär.

Förutom en stabil, evidensbaserad PT-utbildning med heltäckande utbildning i kost, träning och fysiologi lär du dig om de psykologiska mekanismer som ligger bakom nyckeln till långvarig förändring och långsiktiga resultat. Du lär dig att lära dina kunder hur de skapar nya vanor på riktigt.

Dessutom får du lära dig hur du bäst marknadsför dig som PT – allt för att du som nyutbildad ska ha de bästa verktygen med dig ut i arbetslivet.


För mer information om EBT Academy, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Hälsa / Friskvård
Idrott / Sport Längd Pris Ort
PT-utbildning 9 veckor Från 38 500 SEK Flera orter (2)

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med EBT Academy

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EBT Academy

Mölledalsgatan 65
21240 Malmö

Mobil 073 -365 59 27
www.ebtacademy.se


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 4 recensioner.

Therese Nilsson
(5)
Grym kurs med grymma, inspirerande och tålmodiga lärare! Jag rekommenderar detta verkligen! Det finns ingen tvekan om att detta är en kurs av högsta klass. Go for it!
Kim Kaffashpour
(5)
En utbildning som gav mig mycket verktyg. Praktiska och teoretiska lektioner där lärarna gav sitt allt för att vi elever skulle kunna vara de bästa på marknaden! Super nöjd med allt! Väldigt bra med en mindre grupp elever, som gjorde att alla vi elever var i fokus.
Therese Hansson
(5)
Jag vill tacka lärarna för deras engagemang och fulla stöd i utbildningen. Varje elev i gruppen fick personlig rådgivning och ni tog er tid att förklara och intresserade er i våra frågor. Ni visade verkligen att ni brydde er om att göra oss till de bästa PTs! Jag kan med trygghet börja jobba som PT nu och vet att jag alltid kan återkomma med f...
Visa mer