LES MILLS THE TRIP™ Instruktör

Les Mills
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Stockholm
2 dagar
Heltid/deltid
3 750 SEK inkl. moms
Startdatum: 2023-06-10 - Stockholm

Om utbildningen

Utbilda dig till THE TRIP-instruktör

Älskar du träning och brinner lite extra för träning utöver det vanliga? Då är en grundutbildning i THE TRIP™ det rätta valet för dig!

THE TRIP™ är ett cykelpass som tar konditionsträningen till en helt ny nivå. Detta är passet där du förflyttas bokstavligt till en ny värld och glömmer tid och rum. Det unika med THE TRIP™ är den magiska bioupplevelsen. Passet är baserat på en film som spelas upp på en skärm/bioduk där du sprintar tillsammans med dina deltagare genom futuristiska städer, klättrar uppför pulserande vulkaner och swischar genom tropiska skogar till inspirerande och motiverande musik.

Som THE TRIP™-instruktör är det bra om du har erfarenhet av inomhus/utomhus cykling, samt är van vid utmanade konditionsträning.

Kursens upplägg

Under utbildningen, som finns både online och live, blandas teori och praktik och du kommer att utföra övningar som hjälper dig att utveckla din teknik. Du får individuell feedback på utförandet av dina pass, din roll som instruktör och teknik. Vi ser till att du lämnar utbildningen med verktygen du behöver för att fortsätta utveckla dig själv.

Licensierad Les Mills-instruktör

Inom två månader efter att du blivit godkänd på utbildningen behöver du skicka in en licensfilm, för utvärdering och feedback. När du fått ”pass” på filmen är det dags att inta scenen som en Les Mills-instruktör. Du har även möjlighet att söka jobb på fler än 20 000 träningsanläggningar världen över i mer än 100 länder, då din licens är internationell.

För mer information om LES MILLS THE TRIP™ Instruktör , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Utbildningen kräver inga förkunskaper, men det är bra att vara medveten om att Les Mills grundutbildning är fysiskt krävande. Därför bör du vara i god form och har erfarenhet av den typ av träning som du vill börja instruera i.

Examen & Intyg

Efter utbildningen får du en licens som är internationell. Som Les Mills-instruktör kan du söka jobb på över 20 000 träningsanläggningar i över 100 länder.

Kostnader

25% studentrabatt med koden STUDENT25: 3750 SEK
Ordinarie pris: 5000 SEK. 

Les Mills

Välkommen till Les Mills!

Att skapa livsförändrade träningsupplevelser för människor världen över kan också bli en del av din vardag. Genom att utbilda dig till instruktör i något av Les Mills olika träningskoncept har du möjlighet att söka jobb på fler än 20 000...


Läs mer om Les Mills och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: LES MILLS THE TRIP™ Instruktör

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Les Mills

Biblioteksgatan 29
11356 Stockholm

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in