BODYPUMP® Instruktör

Les Mills
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans, Göteborg, Stockholm
2 dagar
Heltid/deltid
3 000 - 3 750 SEK inkl. moms
Engelska
Kommande starter
Stockholm
2023-05-13 
2023-06-17 
Distans
2023-06-10  (Engelska)
2023-07-08 
Göteborg
2023-09-16 
2023-09-16 

Om utbildningen

Utbilda dig till BODYPUMP®-instruktör

Älskar du träning och brinner lite extra för styrketräning? Då är en grundutbildning i BODYPUMP® det rätta valet för dig!

BODYPUMP® är styrketräning till musik, ett pass som utmanar dig och gör dig stark. Du tränar kroppens alla stora muskler med hjälp av en skivstång (Les Mills SMARTBAR) och du väljer själv lämpliga vikter på stången för din individuella utmaning.

Som BODYPUMP®-instruktör är det bra om du har erfarenhet av styrketräning och är stark och uthållig.

Kursens upplägg
Under utbildningen, som finns både online och live, blandas teori och praktik och du kommer att utföra övningar som hjälper dig att utveckla din teknik. Du får individuell feedback på utförandet av dina pass, din roll som instruktör och teknik. Vi ser till att du lämnar utbildningen med verktygen du behöver för att fortsätta utveckla dig själv.


Licensierad Les Mills-instruktör
Inom två månader efter att du blivit godkänd på utbildningen behöver du skicka in en licensfilm, för utvärdering och feedback. När du fått ”pass” på filmen är det dags att inta scenen som en Les Mills-instruktör. Du har även möjlighet att söka jobb på fler än 20 000 träningsanläggningar världen över i mer än 100 länder, då din licens är internationell.

För mer information om BODYPUMP® Instruktör, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Utbildningen kräver inga förkunskaper, men det är bra att vara medveten om att Les Mills grundutbildning är fysiskt krävande. Därför bör du vara i god form och har erfarenhet av den typ av träning som du vill börja instruera i.

Examen & Intyg

Efter utbildningen får du en licens som är internationell. Som Les Mills-instruktör kan du söka jobb på över 20 000 träningsanläggningar i över 100 länder.

Kostnader

25% studentrabatt med koden STUDENT25: 3750 SEK
Ordinarie pris: 5000 SEK. 

Les Mills

Välkommen till Les Mills!

Att skapa livsförändrade träningsupplevelser för människor världen över kan också bli en del av din vardag. Genom att utbilda dig till instruktör i något av Les Mills olika träningskoncept har du möjlighet att söka jobb på fler än 20 000...


Läs mer om Les Mills och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: BODYPUMP® Instruktör

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Les Mills

Biblioteksgatan 29
11356 Stockholm


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Anna-Karin

Jag gick grundutbildningen i juni 2019. I två dagar gick vi igenom teori och praktik för att förstå principerna och lära oss rent praktiskt vad vi behövde för att kunna leda pass. Intensiva och fysiskt krävande dagar, men så himla roligt och givande. Allt material (såå bra!) ingick i avgiften och vi fick personlig feedback av instruktören. Jag r...

Elise Kommentar:
Tack för en klockren beskrivning av hur utbildningen går tillväga :)
Visa mer
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in