BODYJAM® Instruktör

Les Mills
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans, Göteborg, Stockholm
2 dagar
Heltid/deltid
3 750 SEK inkl. moms
Engelska
Kommande starter
Distans
2023-04-01  (Engelska)
2023-09-16 
Göteborg
2023-05-06 
Stockholm
2023-09-16 

Om utbildningen

Utbilda dig till BODYJAM®-instruktör

Älskar du träning och brinner lite extra för dans? Då är en grundutbildning i BODYJAM® det rätta valet för dig!

BODYJAM® är ett danspass där ny koreografi blandas med den senaste och hetaste musiken från hela världen, för att skapa en dansupplevelse utöver det vanliga. Enkla house, latino och hip hop-låtar följs av två längre och mer intensiva dansblock. BODYJAM® är energisk konditionsträning som får dig att släppa loss!

Som BODYJAM®-instruktör är det bra om du har en dansbakgrund, lätt för att behärska olika danstilar och skapa kontakt med människor.


Kursens upplägg

Under utbildningen, som finns både online och live, blandas teori och praktik och du kommer att utföra övningar som hjälper dig att utveckla din teknik. Du får individuell feedback på utförandet av dina pass, din roll som instruktör och teknik. Vi ser till att du lämnar utbildningen med verktygen du behöver för att fortsätta utveckla dig själv.


Licensierad Les Mills-instruktör
Inom två månader efter att du blivit godkänd på utbildningen behöver du skicka in en licensfilm, för utvärdering och feedback. När du fått ”pass” på filmen är det dags att inta scenen som en Les Mills-instruktör. Du har även möjlighet att söka jobb på fler än 20 000 träningsanläggningar världen över i mer än 100 länder, då din licens är internationell.

För mer information om BODYJAM® Instruktör, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Utbildningen kräver inga förkunskaper, men det är bra att vara medveten om att Les Mills grundutbildning är fysiskt krävande. Därför bör du vara i god form och har erfarenhet av den typ av träning som du vill börja instruera i.

Examen & Intyg

Efter utbildningen får du en licens som är internationell. Som Les Mills-instruktör kan du söka jobb på över 20 000 träningsanläggningar i över 100 länder.

Kostnader

25% studentrabatt med koden STUDENT25: 3750 SEK
Ordinarie pris: 5000 SEK. 

Les Mills

Välkommen till Les Mills!

Att skapa livsförändrade träningsupplevelser för människor världen över kan också bli en del av din vardag. Genom att utbilda dig till instruktör i något av Les Mills olika träningskoncept har du möjlighet att söka jobb på fler än 20 000...


Läs mer om Les Mills och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: BODYJAM® Instruktör

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Les Mills

Biblioteksgatan 29
11356 Stockholm


Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in