Gilda Skolan

Hudterapeut och Spaterapeut - två utbildningar i en. 

I vår högt ansedda utbildning till hud- och spaterapeut ingår allt du behöver för att börja din yrkeskarriär som både hudterapeut och spaterapeut. Du lär dig bland annat allt om hudens uppbyggnad, olika hudsjukdomar och hudproblem samt att rekommendera och utföra rätt behandlingar. Du lär dig också att ge skönhetsrelaterade behandlingar för händer och fötter, samt att lägga makeup, färga fransar och ögonbryn och mycket mera.

I utbildningen ingår även en spaterapeututbildning enligt Gilda Skolans koncept. Du får bland annat lära dig inpackningar, fuktighetskurer och spateorier.

Vi har två utbildningsalternativ, det ena är på två terminer och kostar 95 000 kronor. Det andra alternativet är på tre terminer och är kostnadsfritt men man erlägger en depositionsavgift på 25 000kr. 

Är du redo att satsa på en riktigt bra, avancerad hudvårdsutbildning?

Utmärkande för utbildningen är att den fokuserar på en djupare nivå av avancerad hudvård. Förutom grundläggande hudvård lär du dig avancerad hudvård med bland annat microneedling, kemisk peeling och ultraljudsbehandling.

Sista steget i utbildningen är en ytterligare fördjupning i den avancerade hudvården där du bland annat får kunskap om laser och IPL samt om kost och näring för huden.

Mål och vision

Gilda Skolans mål är att utbilda Sveriges bästa hud- och spaterapeuter. Gilda Skolan har också som mål att utbilda de mest eftertraktade studenterna på marknaden. I och med att vi har rykte om oss att våra studenter besitter en mycket hög kunskap så får vi ofta respons från arbetsgivare på att vi även här har nått vårt mål. Flera salonger och spa i Sverige och utlandet anställer gärna studenter från vår utbildning.

Studenter i världsklass!
Idag har flera av våra studenter vunnit priser och utmärkelser som visar att vi uppnår vår vision och att vi har en utbildning som håller absolut världsklass! Våra studenter har bland annat uppnått följande meriter:

2022 – Disa Lynard, svensk mästare i hudvårds-SM
2019 – Emmie Lindblad, vinnare av två utmärkelser i yrkes-VM 2019
2019 – Amanda Skoog blir svensk mästare i manikyr-SM
2018 – Louise Olsson blir svensk mästare i hudvårds-SM
2016 – Lovisa Petri blir guldmedaljör i hudvårds-EM
2016 – Beatrice Ejdemyr blir svensk mästare i hudvårds-SM
2015 – Emmastina Dannered blir bronsmedaljör i hudvårds-VM
2014 – Emmastina Dannered blir svensk mästare i hudvårds-SM
2013 – Lovisa Petri blir bronsmedaljör i hudvårds-VM
2012 – Lovisa Petri blir svensk mästare i hudvårds-SM

Nästa gång kanske det är du!


För mer information om Gilda Skolan, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Gilda Skolan

Varför välja Gilda Skolan?

Eftertraktad utbildning

Kurslitteratur ingår

91% får jobb efter genomförd utbildning

Utbildningar

Yrkesutbildning
Hälsa / Friskvård
Massage / SPA / Hudvård Längd Pris Ort
Hud & SPA-terapeut - Göteborg Från 0 SEK Göteborg
Hud & SPA-terapeut - Malmö Från 0 SEK Malmö
Hud & SPA-terapeut - Stockholm Från 0 SEK Stockholm

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Gilda Skolan

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Gilda Skolan

Gustav Adolfs Torg 41
211 39 Malmö

Tel: 040-17 05 04
www.gildaskolan.se


Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 15 recensioner.

Sofia

Jag är supernöjd med min utbildning till hudterapeut. Det var ett tufft år där jag fick lägga min fritid på is, men nu så har jag en utbildning i ryggen som gett mig jobb både i Sverige och på ett lyxigt spa på Mallorca. Under utbildningen har jag lärt mig utföra massor med olika behandlingar och har en struktur i mitt arbete som jag sällan ser...

Visa mer
Anonym

Vad jag är missnöjd med: -vi hade ej alla kurser som det stod att vi skulle ha i läroplanen -skolan följde ej arbetsmiljöverkets riktlinjer (extremt trångt, ingen fungerande ventilation vilket gjorde att flera elever höll på att svimma, samt bla mögel på skolans väggar, eluttag som hängde löst mm. ) -vi var tvungna att sälja Gilda lil...

Gilda Skolan Kommentar:
Tack för dina synpunkter, vi beklagar att du är missnöjd med din utbildning hos oss. Vi är en välansedd hudterapeututbildning som funnits sedan 1993 och känner att vi gärna bemöter dina åsikter: • Vi följer vår satta läroplan. Du är välkommen att kontakta oss om du upplever att det saknas någon kurs från läroplanen. • Vi följer arbetsmiljöverke...
Visa mer
Julia

Jag var inte beredd på hur mycket jag var tvungen att lära mig, men blev imponerad av vilken disciplin jag har satt under min tid på gildaskolan. Det är verkligen inte en lätt utbildning, men varje jobb jag sökt sedan jag tog examen har jag blivit erbjuden, och mina arbetsgivare säger till och med att dem föredrar hudterapeuter från Gilda Skolan.