Lüning Academy

i Malmö (+ 1 orter)
Få mer information om skolan 👍

Videoreportage

Om skolan

Lüning Academy

Kunskap för en bättre hälsa! 

Lüning Academy är en ledande utbildningsarrangör inom funktionsmedicin och utbildningarna drivs av Anette Lüning, en erfaren och kvalificerad Cert. Näringsterapeut och Dipl. Örtterapeut med över 25 års erfarenhet samt utbildad civilekonom.

Vi erbjuder två distansbaserade utbildningar på Lüning Academy: en längre yrkesutbildning och en kortare variant. Dessa utbildningar ger dig möjligheten att studera samtidigt som du arbetar, och de är anpassade för både privatpersoner som önskar använda kunskapen för personligt bruk och de som vill inleda en karriär inom hälsobranschen.

Våra utbildningar är noggrant förankrade i forskning och bygger på välgrundade vetenskapliga principer. I den längre utbildningen kommer vi även att vägleda dig i hur du kan starta och driva din egen klinik, vilket ger dig rätt förutsättningar för en framgångsrik karriär inom området. Ni kommer även få ta del av gästföreläsare som är ledande inom sitt område, t.ex Dr. Tom O’Bryan.

Anette delar entusiastiskt sin omfattande kunskap och erfarenhet med sina elever och kommer guida er hela vägen under utbildningen, och det är en glädje för henne att kunna överföra detta till nästa generation av terapeuter och hälsoprofessionella. Vi ser fram emot att välkomna dig till Lüning Academy och vara en del av din utbildningsresa!

"Jag är oerhört glad över att kunna dela med mig av min breda kunskap och erfarenhet till mina elever. Jag ser fram emot att träffa dig!"

Välkommen till oss på Lüning Academy!


För mer information om Lüning Academy, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Lüning Academy

Varför välja Lüning Academy?

Bli diplomerad

Erbjuder delbetalning

Distansutbildningar

Utbildningar

Yrkesutbildning
Hälsa / Friskvård
Alternativmedicin Längd Pris Ort
Funktionsmedicinsk Ört- och Näringsterapeut 2 år Från 74 000 SEK Distans
Friskvård / Hälsofrämjande
Hälso- och Livsstilsterapeut Från 35 000 SEK Distans

Lüning Academy Facebook

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Lüning Academy

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Lüning Academy

Holmgatan 4
211 45 Malmö

Tel: 010 - 151 50 92
Mobil 010 - 151 50 92
www.luningacademy.se

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner
Skriv en recension
5/5
Sofie
24 aug 2023
Inspirerande och lärorikt!

Är så väldigt nöjd och glad att jag tog chansen att göra denna utbildning. Gett mig så mycket ny kunskap och kännedom på ett väldigt enkelt men konkret sätt. Läraren är en fanta...

Visa mer
5/5
Johanna
07 mar 2023
Expertis på hög nivå!

Om man har ett intresse för funktionsmedicin ska man definitivt välja Lüning Academy! De erbjuder hög expertis i sin undervisning, ett mycket brett undervisningsinnehåll, och de...

Visa mer
Highlights