Om skolanFastighetsakademin

Fastighetsakademin är en yrkeshögskola (Yh) som ägs och drivs av ett 50-tal, både kommunala aktörer och privata fastighetsbolag, primärt verksamma i Västsverige. Detta gör skolan helt unik och garanterar att utbildningarnas innehåll uppfyller branschens krav och förväntningar. Skolan har sedan 1999 utbildat över 2 000 medarbetare och en överväldigande majoritet återfinns idag på samtliga förekommande befattningar inom fastighetsbranschen, så som fastighets -värdar, -tekniker, -ingenjörer, -förvaltare, projektledare, chefer, verkställande direktörer m.m.

Vi på Fastighetsakademin är oerhört stolta över våra fantastiska lärare och deras brinnande engagemang. Samtliga har både djupgående teoretiska kunskaper och gedigna praktiska erfarenheter inom sina respektive utbildningsområden och finns alltid nära till hands för att svara på frågor och ge konstruktiv feedback.


För mer information om Fastighetsakademin, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Fastighetsakademin

Varför välja Fastighetsakademin?

Behov på arbetsmarknaden

Samarbete med branscher

Eftertraktad utbildning

Utbildningar

Yrkesutbildning
Fastighet / VVS
Fastighetsförvaltare Längd Pris Ort
Diplomerad Fastighetsförvaltare 1 år Från 92 500 SEK Göteborg

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Fastighetsakademin

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Fastighetsakademin

J.A. Wettergrens gata 14
421 30 Västra Frölunda

Tel: 031-734 11 60
www.fastighetsakademin.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 169 recensioner.

Jasmine Tall

Fastighetsakademin är det perfekta valet för dig som letar efter en utbildning med gedigen kunskap inom fastighetsbranschen. Då skolan ägs av flera aktörer inom branschen gör det detta till en skräddarsydd utbildning. Efter 2,5 år studier till Teknisk Förvaltare på skolan kan jag tex även jobba inom ekonomi, projekt, ledarskap och allt som eg...

Visa mer
Helena

Bytte inriktning efter flera år inom handels och har inte ångrat det en sekund. Har upplevt ett otroligt stöd från lärare från start . Pluggade i 1,5 år och tiden gick otroligt fort och Lia perioderna var väldigt givande för framtida jobb. Fick anställning innan skolan var klar till och med .

Johan N

En väldigt bra skola med anmärkningsvärt engagerande föreläsare och ledning. Skolan är ägd av branschen och ger därför kunskap inom just de områden som behövs vilket leder till att man blir eftertraktad på arbetsmarknaden och ofta erbjuds jobb direkt efter examen.