Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Musikallinjen

Eslövs Folkhögskola
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Eslöv
40 veckor
Heltid
Studiemedelsberättigad
Startdatum: Höst - Eslöv
Sista ansökan: 2021-05-15
Event
2021-04-21

Musikallinjen

Vill du se dina drömmar och idéer komma till liv på en musikalscen? Gillar du att gestalta och utveckla olika rollkaraktärer, genom både teater, dans och sång? Musikallinjen ger dig som vill arbeta kreativt och konstnärligt en god grund att stå på.

Musikallinjen är en specialiserad linje för dig som vill ägna två spännande terminer åt att fördjupa dig i sång, dans, teater och konstnärligt skapande. Under din tid hos oss får du chansen att växa inom de olika estetiska ämnena och utöver detta får du även arbeta mycket med din kreativa sida.

Våra lärare och instruktörer
Våra lärare har erfarenheter från en rad olika sammanhang inom dans, sång och teater. Vissa utbildar i individuell sång, ensemble-sång och körsång, medan andra är kunniga i teater och konstnärligt skapande. Bland våra instruktörer finns representanter för Lovewell Institute for the Creative Arts och Attitude 69, en av Sveriges bästa dansskolor, där du som deltagare får möjlighet att träna.

Projekt under utbildningen
Med hjälp avLovewell-metoden, skapar vi under utbildningen nya musikalföreställningar från grunden där du genom skapandeprocessen utvecklar din kreativitet, självkänsla och samarbetsförmåga.

Under läsåret går vi på dans-, musik- och teaterföreställningar, gör studiebesök och turnerar med våra egna föreställningar. Vissa inslag i undervisningen sker dessutom på engelska vilket ger dig språkträning som du kan ha nytta av i musikal- och artistvärlden i framtiden.

För mer information om Musikallinjen , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Du behöver ha fullgjorda gymnasiestudier. Vi letar efter dig som är engagerad och som har lust att utvecklas inom sång, teater, dans och konstnärligt skapande tillsammans med andra. Som sökande inbjuds du till en audition samt en personlig intervju.

På grund av den rådande situationen med Covid-19, genomför vi auditions och personliga intervjuer på distans. 

Ansökan görs digitalt via vår hemsida. 
Alla behöriga sökande bjuds in till audition under maj månad. 

Kostnader

Terminsavgift: 1 200 kr/termin
Materialtillägg: 1 000 kr/termin

Utbildningen är CSN-berättigad

Fortsatta studier

Våra tidigare deltagare har gått vidare till skolor som Balettakademin och PAS men även till universitetsutbildningar inom projektledning och konstnärligt skapande och arbetar idag bland annat som artister, projektledare, programledare, komiker och scentekniker.

Instagram


Eslövs Folkhögskola

Genom att läsa på en folkhögskola utvecklar du en personlig relation till dina kunskaper. Du får pröva dina tankar, kunskaper och färdigheter tillsammans med andra. Var beredd på att du kommer att lära känna dig själv på ett nytt vis....


Läs mer om Eslövs Folkhögskola och visa alla utbildningar.

Event

Möt Fotbollstränarlinjen

Ställ alla dina frågor till Alex, vår huvudinstruktör!
Under en halvtimme får du ett alldeles eget möte via google-meet med vår huvudinstruktör. Du får möjlighet att se hur utbildningen fungerar, vi visar dig våra lokaler och träningshallar men framförallt kan du ställa de frågor du har om utbildningen.

Du anmäler dig till mötet via vår hemsida.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2021-04-21    Tid:   09:00 - 18:00  

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Musikallinjen

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Eslövs Folkhögskola

Sturegatan 14
241 31 Eslöv

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Felicia Nilsson
(5)
Denna utbildningen har lärt mig mycket! Alla lärare har varit underbara och jag kommer föralltid ha med mig detta året i hjärtat!
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in

Du kanske också är intresserad av: