Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Vad är viktigt när du väljer vilken stad du ska plugga i? Gör vår undersökning (max 2 min) och var med och utse Sveriges bästa studiestad! 🎓

Musikallinjen

Eslövs Folkhögskola
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Eslöv
40 veckor
Heltid
Studiemedelsberättigad
Startdatum: Höst - Eslöv
Sista ansökan: 2021-05-15

Musikallinjen

Vill du se dina drömmar och idéer komma till liv på en musikalscen? Gillar du att gestalta och utveckla olika rollkaraktärer, genom både teater, dans och sång?

På musikallinjen får du chansen att fördjupa dina intressen genom studier i dans, sång, teater och konstnärligt skapande. Musikallinjen är en ren speciallinje där all undervisning är relaterad till sång, dans och teater. Varje vecka ingår förutom ovansående huvudämnen även fysträning.

Musikallinjens upplägg

Under din tid hos oss får du chansen att växa inom de olika estetiska ämnena och utöver detta får du även arbeta mycket med din kreativa sida. Med hjälp av Lovewell-metoden skapar vi under utbildningen nya musikalföreställningar från grunden där du genom skapandeprocessen utvecklar din kreativitet, självkänsla och samarbetsförmåga.

Under läsåret går vi på dans-, musik- och teaterföreställningar, gör studiebesök och turnerar med våra egna föreställningar.

Vissa inslag i undervisning sker dessutom på engelska vilket ger dig språkträning som du kan ha nytta av i musikal- och artistvärlden i framtiden.

För mer information om Musikallinjen , vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Förutom fullgjorda gymnasiestudier vill vi att du har ett brinnande intresse för sång, dans och teater. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från något av ämnena dans, sång eller teater.

Ansökan till HT 2021 öppnar den 1 februari 2021.
Ansökan görs digitalt via vår hemsida. 
Alla behöriga sökande bjuds in till audition under maj månad. 

Kostnader

Utbildningen är avgiftsfri och CSN-berättigad

Instagram


Eslövs Folkhögskola

Eslövs Folkhögskola

Genom att gå på folkhögskola utvecklar du en personlig relation till dina kunskaper. Du får pröva dina tankar, kunskaper och färdigheter tillsammans med andra. Var beredd på att du kommer att lära känna dig själv på ett nytt vis. Vi...


Läs mer om Eslövs Folkhögskola och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Musikallinjen

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Eslövs Folkhögskola

Sturegatan 14
241 31 Eslöv

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Felicia Nilsson
(5)
Denna utbildningen har lärt mig mycket! Alla lärare har varit underbara och jag kommer föralltid ha med mig detta året i hjärtat!
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in

Du kanske också är intresserad av: