Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

Recensioner av Eslövs Folkhögskola

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 17 recensioner.

Jacob
(5)
Det bästa jag gjort i hela mitt liv. Tidigare i skolan har det aldrig gått särskilt bra för mig, men när jag fick reda på att Eslövsfolkhögskola fanns så fick jag tillbaka motivationen och nu när jag gått färdigt mitt år där kan jag säga att min motivation bara vuxit ännu mer. Mycket tack vare den fantastiska personalen och lärare som verkligen ...
Visa mer
Felicia Nilsson
(5)
Denna utbildningen har lärt mig mycket! Alla lärare har varit underbara och jag kommer föralltid ha med mig detta året i hjärtat!
Vanya
(5)
Fantastiska, engagerade lärare som uppmuntrar och utmanar ens sätt att tänka. Underbara diskussioner och fin sammanhållning i klassrummet. 10 out of 10, would do again.
Pontus Pekka Kraft
(5)
Det behövs inga ord och inga visor. Ingen statistik eller filosofi i världen som kan räkna ut eller ge svar på vad som kom till, till höger om likamedtecknet efter mitt år på Eslövs Folkhögskola. = <3
Min
(4)
Bra bemötande med lärarna. Man få den hjälpen man behöver.
Teres
(4)
Beteendevetarelinjen öppnar upp många portar för dem som är intresserade av att arbeta med människor. Som deltagare på detta studie är din personliga växt det största du kan få med dig vidare antingen om du ska vidare till universitet eller ut i arbetslivet.
Kia Ismayilova
(5)
Toppen helt enkelt. Rekommenderar alla åtminstone ett år på folkhögskola innan vidare studier.
J
(5)
Utvecklande och krävande på ett positivt vis. Förstående och engagerade pedagoger. Utmanande aktiviteter jag kommer ha nytta av i framtiden.
Tatta
(5)
Lärarna är kunniga, pedagogiska och engagerade. De har utmanat och drivit mig till att ta till mig av all kunskap som erbjudits och stöttat mig när jag behövt. För första gången under hela mig skolgång har jag lärt mig för att det är riktigt roligt och inte för att jag ska ha ett prov om två veckor. Det har varit två mycket bra terminer (läsåret...
Visa mer
Ogre
(4)
Jag har gått på Eslövs Folkhögskola i tre år, och under dessa tre år har jag hittat tillbaka till "skol livet", hittat mig själv inom ämnet Matematik (vilket jag alltid haft svårt för) och även hittat mina framtids planer.
Halläningen
(5)
Eslövs folkhögskola och utbildningen har fått mig att växa något otroligt mycket som både privat person och inom mitt blivande yrke. Utbildningen erbjuder lärare med otroliga kunskaper och en stark vilja att lära. Dem stöttar en till hundra procent och är genuint intresserade för att eleverna skall ta examen med så mycket som möjligt i ryggsäcke...
Visa mer
Sebastian Andersson
(5)
Har bara goda saker och säga om Eslövs Folkhögskola. Jättebra och trevliga lärare, god miljö och bra klasskamrater. Ser tillbaka på det som en god tid i mitt liv.
Daniel
(4)
Fantastisk skola med underbara lärare. Först under tiden på "Folkan" upptäckte jag hur kul det är att gå i skolan!
Marcus Lidén
(4)
Jag närmar mig nu slutet av mitt sista år på fotbollstränarutbildningen. Hade det inte varit för lärarna på fotbollstränarutbildningen så hade jag inte idag stått som lärling brevid Roar Hansen i Östers IF och som tränare i ett division3 lag som 22åring. Den kunskap och erfarenhet som jag har fått igenom utbildningen och lärarna har haft stor be...
Visa mer
Anonym
(4)
Har bara gått folkhögskola i vuxen ålder och vill verkligen rekommendera denna studieform. Vill du lära om livet och inte bara för stunden? Gå på folkhögskola,bo på internat och engagera dig i skolans värld!
Anonym
(4)
Anonym
(4)
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från yrkesutbildningar.se
Logga in