Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Lashlift Eleebana

Tre60naturkosmetik
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Östersund
Heltid
Klassrum
Startdatum: Se utbildningsdatum på hemsidan - Östersund

Lashlift Eleebana

Elleebanas lashlift har på kort tid blivit synonymt med just lashlift i Sverige sedan det introducerades sommaren 2016. Elleebanas vätskor är säkra, ekonomiska och framförallt lätta att arbeta med.

Med Elleebana kan du utföra en full behandling inklusive fransfärgning på mindre än 45minuter! Detta ger förutom en bra timpeng, även möjlighet till fler kunder per dag.

I utbildningen går vi igenom alltifrån kundbemötande till fransfärgning och självklart hur man utför behandlingen på bästa sätt.

Vi är certifierad utbildare inom Elleebana. Efter slutförd utbildning erhåller du ett certifikat samt får använda Elleebanas vattenstämpel i din marknadsföring.

Vad är lash lift?

Med Elleebana One Shot lash lift kan du erbjuda dina kunder förföriskt vackra och böjda fransar på ett ögonblick. Allt som krävs är en 20-minuters professionell behandling för att få fransar som är underbart böjda och extremt hållbara, även efter dusch, bad etc. Behandlingen har en hållbarhet på upp till 12 veckor, vilket gör Elleebana One Shot lash lift till en av de mest hållbara lash lift produkten på marknaden. Från kittet du får med dig i denna utbildningen får du ut mellan 15-30 behandlingar, vilket ger dig möjlighet att direkt efter utbildningen ta emot kunder och erbjuda denna premiumbehandling i din salong.

För mer information om Lashlift Eleebana, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Du anmäler dig genom anmälningsformuläret på hemsidan eller genom att ringa eller maila till oss. OBS, anmälan är bindande!

Kostnader

Pris 4 495:- inkl. moms.

I kursavgiften ingår ett startkit som räcker till 15-30 behandlingar.

Tre60naturkosmetik

Är du intresserad av att arbeta med hudvård, friskvård, skönhet och spa? Kanske arbetar du redan i branschen eller funderar på att börja. Oavsett av vilken anledning du väljer att studera strävar vi efter att ge dig en gedigen, rolig...


Läs mer om Tre60naturkosmetik och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Lashlift Eleebana

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Tre60naturkosmetik

Fältjägargränd 10
831 30 Östersund

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in

Du kanske också är intresserad av: