Yrkesutbildning

NLP Holistic Life Coach Professional

Svenska Hälsoteamet, i Malmö (+1 orter)
Längd
24 dagar
Utbildningstakt
Deltid
Studiestöd
Icke studiemedelsberättigad
Pris
56 125 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Hösten 2024 (+2 starter)
Sista ansökan
Sista ansökan: 30 dagar före kursstart eller i mån av plats
Utbildningsform
Klassrum
Längd
24 dagar
Utbildningstakt
Deltid
Studiestöd
Icke studiemedelsberättigad
Pris
56 125 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Hösten 2024 (+2 starter)
Sista ansökan
Sista ansökan: 30 dagar före kursstart eller i mån av plats
Utbildningsform
Klassrum
Få mer information om utbildningen 👍

Kommande starter

Välj mellan 2 startdatum

Hösten 2024

  • Klassrum
  • Karlstad
  • Sista ansökan: 30 dagar före kursstart eller i mån av plats.

Hösten 2024

  • Klassrum
  • Malmö
  • Sista ansökan: 30 dagar före kursstart eller i mån av plats

Om utbildningen

NLP Holistic Lifecoach Professional

En 8-månaders yrkesutbildning till diplomerad professionell Holistisk Lifecoach (H.L.C) och certifierad NLP Practitioner via INLPTA (International NLP Trainers Association)

När och var?

2024 startar vi i Malmö och Karlstad en längre coachutbildning som inkluderar en NLP-Practitioner certifiering. Vi kallar utbildningen NLP Holistisk Lifecoach Professionell.

24 dagar utspritt på 8 moduler över 8 månader där du diplomeras som professionell Holistisk Lifecoach samt certifieras till NLP practitioner via INLPTA (International NLP Trainers Association), en av världens ledande NLP organisationer.

Kursinfo/ kursbeskrivning och annan praktisk information finner du längre ned.

.

.

Kraftfull utbildning!

Vill du lära dig NLP-Lifecoaching som effektivt frigör människors inneboende potential?

Vill du utveckla dina kommunikationsfärdigheter att nå fler personlighetstyper, grupper och en större mångfald av människor?

Vill du hjälpa människor att uppnå sina mål i livet med NLP och coachande färdigheter som verktyg?

-Då är denna utbildning för dig!

Utbildningen är designad för dig som vill jobba med effektfull NLP holistisk coaching samt använda kraftfulla verktyg och unika färdigheter som skapar positiv utveckling för människor.

Utbildningen är satt samman av det drygt 30-åriga och rikstäckande Svenska Hälsoteamet som är kända för sina holistiska perspektiv på människan.

.

.

Unik utbildning med NLP och coaching

Flera saker gör denna utbildning unik inom både coaching och NLP området.

Framför allt gäller det vad vi kallar det "holistiska perspektivet" som pekar på helhet och att allt på något sätt hänger samman. Det handlar då om helhetssynen vi på Svenska Hälsoteamet har som fokus i alla våra utbildningar.

Denna utbildning söker därför kombinera det bästa inom coaching och NLP tillsammans med olika upplevelsebaserade moment från delar av en av de senaste "vågorna" inom NLP, utforskandet och arbetet med vad som ibland kallas ett "fält" där allt sägs vara sammankopplat, sammanlänkat eller "höra samman".

Momenten av detta på denna utbildning innebär att du som deltagare får genomgå upplevelsebaserade processer som syftar till att i dig expandera och förankra en mer holistisk världsbild och utveckla din medvetna tillgång till detta "fält" än mer samt bidra till att ta till dig NLP och coaching kunskapen med hela dig, istället för med endast intellektet, som tekniker och intellektuella göranden.

Att arbeta med människor som professionell Holistisk NLP Coach innebär något mycket mer än tekniker och intellektuella göranden. Det handlar bland annat istället om att genom både ditt sätt att vara, ditt sätt att bemöta, lyssna, återkoppla, reflektera, relatera, känna och i övrigt agera bidra till andra människors transformation och personliga utveckling på djupet.

Utbildningen är således, som alla våra övriga utbildningar, en resa genom dig själv, med mycket personlig utveckling.

Om du är intresserad av personlig utveckling, människor, coaching och hjälpa både dig själv och andra att nå mål på ett mer effektivt sätt så är NLP och denna holistiska lifecoach utbildning för dig.

.

.

Kvalitetstestade modeller!

Sedan utbildningen är uppbyggt på bl.a. NLP och flera världsomspännande och väl beprövade tekniker, modeller, processer och strategier för lifecoaching, personligt ledarskap, coachande ledarskap och personlig utveckling garanteras högsta utbildningskvalitet.

Utbildningen ger dig nödvändig kompetens för att arbeta som professionell holistisk (NLP) Lifecoach och/eller komplettera ditt nuvarande yrke som t.ex ledare, utbildare och kroppsterapeut.

För mer information om NLP Holistic Life Coach Professional, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Praktisk information

En kompetent coach!

Du utvecklar och tränar under denna utbildning upp din kreativa förmåga att se och lyfta fram individens potential och resurser. Detta för att dina klienter (eller medarbetare, elever, personal etc.) på ett hälsosamt sätt bland annat skall kunna frigöra sin potential och leva med större personlig frihet samt effektivare, enklare och mer elegant uppnå sina mål och vad de bedömer som viktigt i livet, dvs kunna leva sina värderingar.

Det handlar för den coachade mycket om att öka sin medvetenhet om sig själv och sitt liv, dvs. sina mönster i beteenden, tankar och känslor, sina behov och värderingar, mål och drömmar mm. och att kunna bryta negativa mönster till förmån för att installera positiva, stödjande mönster och beteenden.

Dessa NLP-Lifecoaching kunskaper, kompetenser och färdigheter lär och utvecklar du genom att under utbildningen få ta del av kraftfulla NLP modeller, verktyg, tekniker, processer etc (som beskrivet ovan under "vad är NLP") som du sedan kommer praktisera (coacha) mycket med och få gott om feedback på.

.

.

24 dagar

Mellan varje modul så praktiserar du vad du lärt. Detta hemma, på jobbet, med övningsklienter etc. och kommer tillbaka till nästa modul med mer erfarenhet och för ytterligare modeller, tekniker och träning tillsammans med dina kurskamrater. Då utbildningen är upplagd med 8 moduler om 3 dagar per modul kommer du ha mycket fina möjligheter att öva och komma tillbaka med viktiga erfarenheter, frågor och fortsatt utveckling.

.

Du som gått HLC-grundkursen innan ges en rabatt på den längre NLP-Coachutbildningen.

Värt att veta är att även grundutbildningen till Holistisk Lifecoach innehåller gott om NLP även om det ej är så vi riktigt marknadsför den, då den ej leder till  NLP-certifiering, vilket denna den längre utbildningen istället gör.

.

.

Kursledare

Kursledare är Daniel Ekholm Andersson 

Daniel är bland annat NLP Trainer (INLPTA) utbildad med Kjell Enhager & Magnus Kull, professionell Life Coach och Team Coach, mental tränare samt även fd landslagsman och flerfaldig svensk mästare i kampkonst med gott om erfarenhet av meditation och mental träning.

Vidare har Daniel har en Fil. Kand. i psykologi, är egen företagare sedan 2002 samt äger och driver sedan 2007 Svenska Hälsoteamet. Daniel har inspirerat och undervisat tusentals människor inom hälsa och välbefinnande, personlig utveckling, personligt ledarskap samt inom coaching, coachande ledarskap och coachande förhållningssätt.

Daniel arbetar med att utveckla människor i allmänhet och ledare, team och organisationer i synnerhet och brinner för att ge dig det bästa av utbildning och utveckling samt för att hjälpa dig leva din fulla potential.

Med vänliga hälsningar och både hjärtligt & varmt välkommen!

Daniel Ekholm Andersson

Examen & Intyg

Certifikat

Vi är anslutna till en av världens största NLP organisationer, INLPTA –International NLP Trainers Association, för att garantera hög kvalité, professionalism och etik. Det är också genom INLPTA som du får till NLP certifikat.

Efter godkända skriftliga tester samt videoinspelade coaching sessioner erhåller du dels diplom som professionell Holistisk Lifecoach samt certifikat som NLP practitioner.

Kostnader

Investering: 44 900kr + moms (56 125kr inklusive moms)

Räntefri delbetalning på upp till 24 månader möjlig.

Anmälningsavgift: 6 000kr

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: NLP Holistic Life Coach Professional

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Svenska Hälsoteamet
Verkstadsgatan 1
652 19 Karlstad

Svenska Hälsoteamet 

Svenska Hälsoteamet är en holistisk skola grundad 1988 som utbildar inom massage, coaching, yoga, Nlp, självledarskap och personlig utveckling med helhetstänkande.  Svenska Hälsoteamet är skolan för den som vill arbeta professionellt som antingen Medicinsk Massageterapeut med helhetstänkande,  Holistisk Life Coach (HLC), Yogalärare, med...

Läs mer om Svenska Hälsoteamet och visa alla utbildningar.

Highlights