Svenska Hälsoteamet

i Helsingborg (+ 9 orter)
Få mer information om skolan 👍

Svenska Hälsoteamet

Svenska Hälsoteamet - utbildningar inom massage och yogaSvenska Hälsoteamet 

Svenska Hälsoteamet grundades 1988 och utbildar inom massage, coaching, yoga, Nlp, hälsa & friskvård, personligt ledarskap och personlig utveckling med helhetstänkande. 

Svenska Hälsoteamet är skolan för den som vill arbeta professionellt som antingen Medicinsk Massageterapeut med helhetstänkande,  Holistisk Life Coach (HLC), Yogalärare, med NLP eller som vill vidareutbilda sig inom massage, yoga, personligt ledarskap och coaching.

Fokus är på att ge kvalitetsutbildningar till ett bra pris. Svenska Hälsoteamet har idag utbildningar i bl.a. Karlstad, Karlskrona, Malmö, Helsingborg, Stockholm och Umeå.

På Svenska Hälsoteamet stimuleras alla att utveckla sin fulla potential på alla områden i livet och alla utbildningarna är holistiska, dvs att hela människan tas hänsyn till.

Yrkesutbildningarna är av högsta kvalitet och med över 30 år i branschen och fler än 14 000 elever genom åren har Svenska Hälsoteamet samlat gott om erfarenhet och vidareutvecklat samt skräddarsytt sina utbildningar för samhällets och dagens behov.

Massageutbildning

Svenska Hälsoteamet har bland annat en unik utbildning till Certifierad Massör & Diplomerad Medicinsk Massageterapeut.

Medicinska Massageterapeut utbildningen är den enda i sitt slag i Sverige som arbetar med helhetskunskap från bland annat modern västerländsk medicin, psykologi, coaching, nordamerikanska Indianer, yogatraditionen och österländsk medicin.

Lärarna på massörutbildningarna har god yrkeserfarenhet och många specialkunskaper. De månar om att ge dig en spännande och utvecklande utbildning med flera infallsvinklar till varje ämne. Teori och praktik varvas för att ge dig bästa möjliga inlärning. Lämna din intresseanmälan här!

Yogalärarutbildning

Vi har på Svenska Hälsoteamet glädjen att erbjuda en av Sveriges mest gedigna Hatha Yoga Lärarutbildningar till Certifierad och Diplomerad Yogalärare!

Denna gedigna kurs med över 750 studietimmar uppdelade på 24 mån har 500 kontakttimmar och 200 timmars hemmastudier samt 50 timmars assisterande träning. 

Coachutbildning - Holistisk Life Coach (HLC).
Svenska Hälsoteamet har även en unik utbildning till Holistisk Life Coach (HLC).

Unikt paket!

Unikt utbildningspaket för dig som vill jobba med individcoaching samt använda kraftfulla verktyg och unika färdigheter som garanterat kan åstadkomma önskade förändringar i människor

På denna utbildning undervisar Daniel Ekholm som inspirerar och undervisar i personligt och coachande ledarskap, personlig utveckling, finansiell hälsa, holistisk hälsa mm. samt har många års erfarenhet av holistiska perspektiv på mänsklig utveckling på både individ och gruppnivå.

Du får av Daniel det bästa ur det personliga ledarskapet samt vad gäller att coacha fram och utveckla individer, grupper och team att vilja, göra, må och vara sitt bästa!

Svenska Hälsoteamet har vidare en av Sveriges förmånligaste betalningsmöjligheter till sina utbildningar med räntefria delbetalningar på upp till 2 år! För 3-års betalning tillkommer viss ränta. Vi gör skräddarsydda upplägg för var och ens behov och situation.


För mer information om Svenska Hälsoteamet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Hälsa / Friskvård Längd Pris Ort
Hatha Yoga Lärarutbildning / Certifierad Yoga-Alliance Yogalärare 18 månader Från 89 500 SEK Stockholm
Massage / SPA / Hudvård
Diplomerad Massör Från 32 400 SEK Flera orter (4)
Diplomerad Medicinsk Massageterapeut och Certifierad Massör Från 61 800 SEK Flera orter (4)
Energimassage - kort Från 5 400 SEK Flera orter (3)
Energimassage - lång 5 dagar Från 6 900 SEK Karlstad
Massage för hemmabruk 2 dagar Från 2 080 SEK Flera orter (3)
Ledarskap / Organisation
Coachning
Holistisk Lifecoach Från 14 938 SEK Flera orter (6)
NLP Holistic Lifecoach Professional 24 dagar Från 62 375 SEK Malmö

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Svenska Hälsoteamet

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Svenska Hälsoteamet


Mobil 070-770 31 41
www.svenskahalsoteamet.se


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner
Skriv en recension
5/5
S A L H
17 jan 2011

Jag gick min utbildning 2003-2004 som MTP och det är det var en fantastisk utbildning, som yrkesutbildning och personlig utveckling. Startade eget direkt, är ute på företag och ...

Visa mer
Highlights