Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil
Frisörutbildning

Sveriges bästa frisörutbildning!

Kickstarta en strålande karriär som frisör och bli inspirerad av våra lärorika frisörutbildningar, vi finns i StockholmGöteborg och Trollhättan!

Med ett personligt engagemang och en hög utbildningskvalitet arbetar vi strategiskt och målmedvetet med tekniker så att våra elever får arbeta med alla sinnena under frisörutbildningen. Det gör oss till det självklara valet när du vill utbilda dig till frisör.

Svenska Frisörskolan bedriver exklusiva frisörskolor och har några av de bästa lärarna och samarbetspartners som finns att tillgå i frisörbranschen! Skolans ambition är att utbilda elever till att bli kreativa och konstnärliga frisörer som är mycket attraktiva på arbetsmarknaden.

Svenska Frisörskolan har blivit utnämnda till den bästa frisörutbildaren i Sverige 2019!

Årets Frisörutbildare 2019


För mer information om Svenska Frisörskolan, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför ska du välja Svenska Frisörskolan?

Skolans frisörutbildningar är i samarbete med Björn Axen. Sedan 2004 har Björn Axén Academy framgångsrikt utbildat hundratals frisörer och sedan 2019 är de prisvinnande lärarna, som är några av Sveriges främsta inom sitt hantverk, ansvariga för delar av frisörutbildningen på Svenska Frisörskolan.

Skolan är internationellt godkänd av Pivot Point som är världsledande inom frisörutbildning och tillbehör. Svenska Frisörskolan är också godkänd av bransch- och arbetsgivarorganisationen Frisörföretagarna samt Handels. Svenska Frisörskolans frisörutbildning leder till gesällbrev.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Skönhet
Frisör Längd Pris Ort
Barberarutbildning - Björn Axen 1 termin Från 69 900 SEK Flera orter (2)
Frisörutbildning - Björn Axen 1 år Från 114 900 SEK Flera orter (3)

Visa alla

Videoreportage

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Svenska Frisörskolan

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Svenska Frisörskolan

Ekelundsgatan 9
411 18 Göteborg goteborg@svenskafrisorskolan.se

Tel: 031 136 680, Mobil: 0760 159 998
www.svenskafrisorskolan.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 30 recensioner.

Janina
(5)
Professionella och stödjande lärare som får dig att tro på dig själv i allt du gör. Avslutade min utbildning här 2018 och det var bästa valet jag gjort.
Lovisa
(5)
En jättebra frisörutbildning som ger dig en stabil grund och goda möjlighetee till vidare jibb på salong efter avklarad utbildning. Jag kommer sakna tiden på Svenska Frisörskolan i Stockholm något enormt. Sådan glädje, gemenskap och entusiasm jag funnit där har jag aldrig stött på tidigare. Helt fantastiska lärare som stöttar, peppar och lär ut...
Visa mer
Lovisa
(5)
Otroligt nöjd med denna utbildning, enligt mig en toppenbra grund med engagerade och peppande lärare som anpassar sig efter hur du behöver lära dig saker och gör allt för att du ska förstå och utvecklas på den nivån du befinner dig. Delprovet gör man mot slutet av utbildningen, och ligger du i under året skulle jag säga att du har bästa möjlighe...
Visa mer