Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

Mäklarsamfundet

Mäklarsamfundet är Sveriges största branschorganisation för fastighetsmäklare.Utbildningen är en del av Mäklarsamfundet verksamhet.

Mäklarsamfundets utbildning till kvalificerad fastighetsmäklarassistent ger dig kunskap om vad som ingår i fastighetsmäklarens roll och de olika delarna i förmedlingsprocessen. Fastighetsmäklarassistenten är mäklarens högra hand och kan bl a ta hand om administrativa och praktiska rutiner på ett fastighetsmäklarföretag. För att kunna vara ett stöd för en fastighetsmäklare behöver assistenten kunskaper om de moment som ingår i en fastighetsaffär – såväl juridiska, ekonomiska, byggtekniska som praktiska förmedlingsrutiner.

Mäklarsamfundets fastighetsmäklarassistentutbildning motsvarar den tidigare utbildningen till fastighetsmäklare, innan denna fick högskolestatus år 1999.

Utbildningen består av lärarledd undervisning samt självstudier via Mäklarsamfundets utbildningsportal Mäklarakademin. 13 dagar, fördelat på fem tillfällen om 2-3 dagar, är obligatorisk undervisning. Du deltar digitalt via din dator (när omständigheterna kring Covid-19 ändras kommer du även kunna välja att delta direkt på plats i Mäklarsamfundets lokaler i Solna, Stockholm). Utbildningen utgör ca 20 procent av en heltid. Seminarierna och föreläsningarna hålls av några av branschens främsta aktörer. 


För mer information om Mäklarsamfundet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Försäljning / Handel
Mäklare Längd Pris Ort
Kvalificerad Mäklarassistent Från 45 000 SEK Flera orter (2)

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Mäklarsamfundet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Mäklarsamfundet

Box 1487
171 28 SOLNA

Tel: 08-555 00 900
Fax 08-555 00 999
www.maklarsamfundet.se

Recensioner

Snittbetyg: 3,8

Baseras på 4 recensioner.

Robban
(4)
Mycket bra lärare och ämnen som ger de kunskaper jag behöver i mitt arbete som assistent.
Student
(4)
Toppenkurs! Man läser nästan det som ingår i Mäklarprogrammet på högskolan men bara russinen ur kakan! Väldigt kunniga lärare! Bra att Mäklarsamfundet förmedlar jobbkontaker mellan mäklare och de som gått deras assistentutbildning.
Anonym
(4)