Yrkesutbildning

Paket: Bli certifierad programmerare - Från nybörjare till ”Fullstack-utvecklare"

Längd
240 timmar
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Pris
19 995 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Börja när du vill se detaljer
Utbildningsform
Distans
Längd
240 timmar
Utbildningstakt
Heltid/deltid
Pris
19 995 SEK inkl. moms
Nästa startdatum
Börja när du vill se detaljer
Utbildningsform
Distans
Från 19 995 SEK inkl. moms / person

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Börja när du vill

 • Distans
 • Distans

Om utbildningen

Välkommen till din kompletta resa inom programmering – Från nybörjare till ”Fullstack-utvecklare!”  

Mål: Bli en fullstack-utvecklare redo för arbetsmarknaden! 

 • Studera Hemifrån, När Det Passar Dig! All utbildning sker på distans, så du kan studera var du vill och när du vill. Allt du behöver är en internetuppkoppling och en dator! 
 • Svensktalande Handledare och Material! Allt material och handledning ges på svenska, så du kan känna dig trygg i ditt lärande utan språkbarriärer. 

Vad är en ”Fullstack-Utvecklare? 

En fullstackutvecklare är som en "allt-i-allo" inom programmering. De kan både skapa det du ser på en webbsida (som text och knappar) och hantera allt det som sker "bakom kulisserna" (som att spara information när du fyller i ett formulär). Med andra ord, de har kunskap om både "framsidan" och "baksidan" av en webbplats eller app och kan bygga hela systemet från grunden. 

Mer om kursen 

Med dessa kurser under bältet, har du en solid grund för att kickstarta din karriär inom IT, oavsett om du siktar på att bli spelutvecklare, webbutvecklare eller fullstack-utvecklare! 

Alla våra kurser uppfyller höga krav på pedagogisk och teknisk kvalitet, och vi erbjuder löpande support och handledning på svenska genom hela din utbildningsresa. 

Gör din dröm till verklighet! Anmäl dig redan idag! 

Om du gör en intresseanmälan har du möjlighet att ta del av första lektionen gratis för att få en inblick i kursen :)

Varför välja Distansakademin i Sverige ?

Utbildningen ges på svenska

Behov på

arbetsmarknaden

Kursledare från branschen

Målgrupp

Denna kurs är designad för individer som är intresserade av en framtid inom programmering, oavsett om du är en absolut nybörjare eller har en viss förkunskap men vill ta dina kunskaper till nästa nivå. För den som drömmer om att snabbt och effektivt ta sig från grunderna i programmering till att bli en komplett fullstack-utvecklare, erbjuder denna kurs en klar väg framåt. Om du är en problemlösare, teknikentusiast, eller helt enkelt vill förvandla din passion för teknik till en meningsfull karriär, är det här rätt ställe att börja på. Med vår flexibla distanslärningsmetod kan du balansera studierna med ditt dagliga liv, vilket gör kursen perfekt för den som arbetar, studerar, eller helt enkelt vill lära sig i sin egen takt.

Examen & Intyg

Diplom efter genomförd utbildning. Diplomering ställer inga krav på inlämning av övningsuppgifter, instuderingsfrågor eller prov.

Certifikat efter genomförd utbildning och godkänt arbetsprov. Diplomering och certifiering sker helt på distans, på tider som passar dina förutsättningar.

Kostnader

Denna utbildning är inte CSN-berättigad.

Betalning sker med kort eller mot faktura och det finns även möjlighet att dela upp betalningen på upp till 12 månader räntefritt eller upp till 24 månader (ränta tillkommer). Detta görs via vår partner SVEA ekonomi.  

Ångerrätt 14 dagar gäller. 

Företag kan välja att betala med kort eller mot faktura. 

Kursinnehåll & upplägg

Grundläggande Programmering 

 • Vad du lär dig: Börja din programmeringsresa här! Lär dig de essentiella grunderna i C#, HTML, CSS och JavaScript. Dessa språk ger dig möjligheten att bygga allt från spel i Unity till moderna webbapplikationer. 
 • Efter kursen: Du kommer att känna dig bekväm med programmeringens grunder och vara redo för att anta nya utmaningar, vare sig det är genom vidare utbildning, praktik eller eget arbete. 

Programmering Fördjupning 

 • Vad du lär dig: Har du smakat på programmering och vill ta det ett steg längre? Denna kurs tar dig igenom avancerade koncept inom C# och JavaScript, samt webb- och databasutveckling med hjälp av HTML, CSS, JavaScript, Vue.JS och Express.JS. 
 • Efter kursen: Med gemensamma projekt och en certifiering i bagaget blir du en stark kandidat för att påbörja en spännande karriär inom programmering. 

Fullstack-utvecklare 

 • Vad du lär dig: Ta ditt lärande till nästa nivå genom att bygga en komplett sociala medier-plattform! Lär dig använda C# med Entity Framework för databashantering och Identity API för användarautentisering och säkerhet. 
 • Efter kursen: Du kommer inte bara att kunna bygga en fullständig webbapplikation, men även ha gedigna kunskaper i databasdesign, objektorienterad programmering och API-användning. 

Angående arbetsmarknaden: 

Efter att ha slutfört alla tre delkurser på totalt 240 timmar kommer du att ha kompetens nog att arbeta inom flera olika roller inom IT och programmering. Här är några exempel: 

 • Webbutvecklare: Arbete med att skapa och underhålla webbplatser och webbapplikationer. 
 • Fullstack-utvecklare: Arbete med både framsidan och baksidan av webbapplikationer, vilket gör dig till en mycket flexibel och eftertraktad resurs. 
 • Spelutvecklare: Med kunskap i C#, kan du även rikta in dig på spelutveckling, särskilt i spelmotorn Unity. 
 • Systemutvecklare: Arbete med att utveckla mer komplexa system, inklusive databashantering och backend-utveckling. 
 • Junior Fullstack-utvecklare: Om du är helt ny i branschen kan du börja som junior utvecklare och sedan avancera i karriären. 

Arbetsmarknaden för utvecklare är generellt stark och fortsätter att växa. Det råder en brist på kvalificerade utvecklare, vilket gör att jobbmöjligheterna är många och lönenivåerna är generellt höga. Teknik och programmeringsspråk utvecklas ständigt, så en vilja att fortsätta lära sig och hålla sig uppdaterad är viktig för långsiktig karriärutveckling. 

 • Börja med att lära dig programmeringsspråken C#, HTML, CSS och JavaScript. 
 • I fördjupningsfasen utvecklar du dina färdigheter i C# och JavaScript samt lär dig använda Vue.JS och Express.JS. 
 • I fullstack-kursen kommer fokus ligga på att använda C# tillsammans med Entity Framework och Identity API för att bygga en komplex webbapplikation. 

Upplägg

Varje delkurs i paketet tar cirka 80 timmar att slutföra. Med de tre delkurserna (Grundläggande Programmering, Programmering Fördjupning och Fullstack-utvecklare) kommer den totala tiden för hela kurspaketet att vara cirka 240 timmar. 

Du bestämmer själv din studietakt och hur du vill lägga upp dina studier som passar dig bäst. Studietiden kan variera från person till person. Det finns inga hålltider eller deadlines så du kan enkelt kombinera dina studier med heltidsjobb eller föräldraledighet. 

Under utbildningen kommer du att få en mängd praktiska uppgifter som du behöver göra för att befästa kunskapen som du tar till dig från avsnitten. Utan att göra dessa kommer inte kunskapen fastna.  

För att få ut det mesta av fördjupningskursen och fullstack-kursen rekommenderar vi att du börjar med vår grundkurs, särskilt om du är ny inom programmering. Alla tre ingår i paketet. 

Frågor & svar

1. Behöver man några förkunskaper?

Du behöver inga förkunskaper för detta kurspaket utan det tar dig från fullständig nybörjare till proffs!  

2. Vilka programspråk och miljöer ingår det?

Frontend, Backend och Databas samt C# 

Del 1: Grundläggande Programmering  

 • Vad du lär dig: Börja din programmeringsresa här! Lär dig de essentiella grunderna i C#, HTML, CSS och JavaScript. Dessa språk ger dig möjligheten att bygga allt från spel i Unity till moderna webbapplikationer.  
 • Efter kursen: Du kommer att känna dig bekväm med programmeringens grunder och vara redo för att anta nya utmaningar, vare sig det är genom vidare utbildning, praktik eller eget arbete.  

Del 2: Programmering Fördjupning  

 •  Vad du lär dig: Har du smakat på programmering och vill ta det ett steg längre? Denna kurs tar dig igenom avancerade koncept inom C# och JavaScript, samt webb- och databasutveckling med hjälp av HTML, CSS, JavaScript, Vue.JS och Express.JS.  
 • Efter kursen: Med gemensamma projekt och en certifiering i bagaget blir du en stark kandidat för att påbörja en spännande karriär inom programmering.  

Del 3: Fullstack-utvecklare  

 •  Vad du lär dig: Ta ditt lärande till nästa nivå genom att bygga en komplett sociala medier-plattform! Lär dig använda C# med Entity Framework för databashantering och Identity API för användarautentisering och säkerhet.  
 • Efter kursen: Du kommer inte bara att kunna bygga en fullständig webbapplikation, men även ha gedigna kunskaper i databasdesign, objektorienterad programmering och API-användning. 

3. Hur ser möjligheterna ut för jobb efter avslutad certifiering i kurspaketet Bli programmerare?

Efter att ha gått denna omfattande kurs är möjligheterna till arbete stora. Vi erbjuder jobbcoaching och stöd med arbetssökarprocessen för alla som går våra kurser.  I dagsläget har vi cirka 90% med avslutad och certifierad kurs som nått sysselsättning. 

4. Efter avslutad utbildning, vilken roll är möjlig och hur lön osv ser ut efter?

Efter att ha slutfört alla tre kurser i programmet "Paket: Bli certifierad programmerare - Från nybörjare till 'Fullstack-utvecklare'" är dina jobbmöjligheter ganska breda. Denna kurs är utformad för att ge dig de färdigheter som krävs för att arbeta inom olika roller inom IT och programmering. Några av de roller du kan kvalificera dig för inkluderar: 

 • Webbutvecklare: Fokus på att skapa och underhålla webbplatser och webbapplikationer. 
 • Fullstack-utvecklare: Kompetens i både front-end och back-end utveckling, vilket gör dig till en flexibel och eftertraktad resurs. 
 • Spelutvecklare: Med kunskap i C#, kan du inrikta dig mot spelutveckling, speciellt i spelmotorn Unity. 
 • Systemutvecklare: Inriktning mot utveckling av mer komplexa system, inklusive databashantering och backend-utveckling. 
 • Junior Fullstack-utvecklare: En startposition i branschen som kan leda till avancerade positioner över tid. 

Angående lön, kan detta variera beroende på flera faktorer som din tidigare erfarenhet, arbetsplatsens geografiska läge, och den specifika branschen. Det är vanligt att lönen är lägre i början, särskilt för juniora roller, men den kan öka med erfarenhet och färdighetsutveckling. IT-branschen är känd för att ha goda löneutsikter, och eftersom det finns en brist på kvalificerade utvecklare, är det ofta goda möjligheter för löneförhöjningar och karriärutveckling. 

5. Vad behöver man ha för dator?

Utbildningen lämpar sig bäst för PC, operativsystem bör vara senaste versionen av Windows. 

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Paket: Bli certifierad programmerare - Från nybörjare till ”Fullstack-utvecklare"

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Distansakademin i Sverige
BAGARENS VÄG 4
567 32 Vaggeryd

Utbilda dig med Distansakademin

Onlinekurser inom marknadskommunikation, programmering och försäljning. Vi erbjuder utbildningar och kurser genom videor, texter, uppgifter, gemensamma projekt, live-föreläsningar och one to one-coaching. Utbildningarna har skapats i samarbete med Keystone Production. Distansakademins målsättning är att så många som möjligt ska lära...

Läs mer om Distansakademin i Sverige och visa alla utbildningar.

Highlights