University of the Sunshine Coast

i Sunshine Coast
Få mer information om skolan 👍

Videoreportage

Om skolan

university of the sunshine coast kangaroo

University of the Sunshine Coast är ett av Australiensyngsta universitet och har snabbt blivit väldigt populärt bland internationella studenter. Här får du hög nivå på utbildningarna samtidigt som du har några av världens kanske finaste stränder runt hörnet. Solsäkra Sunshine Coast är en av Australiensarnas absoluta semesterfavoriter och du kommer direkt förstå varför. Här finns charmiga semesterorter och en avslappnad atmosfär. Härliga surf- och badstränder ligger runt kanten och området präglas av vacker natur och ett rikt djurliv. Sunshine Coast kan skryta med ett genomsnitt på 300 soldagar per år och med en temperatur på mellan 18 och 30 grader året om. Sunshine Coast ligger dessutom bara en timme norr om storstaden Brisbane, huvudstaden i delstaten Queensland.

Universitetet erbjuder mer än 50 utbildningar inom de tre fakulteterna Business, Arts and Social Sciences samt Science, Health and Education. Bland annat har University of the Sunshine Coast ett riktigt bra utbud inom Business, Engineering och Science samt unika utbildningar i bland annat Animal Ecology och Environmental Management. Självklart kan du även studera fristående kurser 1-2 terminer som Study Abroad-student.

Ungt och innovativt universitet med unika faciliteter

University of the Sunshine Coast är ett ungt och innovativt universitet med drygt 9000 studenter varav cirka 950 är internationella. Universitetet växer ständigt, både akademiskt och till antalet studenter. På campusområdet finns moderna lokaler, konsthall, bokhandel, sporthall och matservering. Det fina campuset är bland annat känt för den supermoderna 3D-faciliteteten ”Engineering Learning Hub”. Det finns bara 4 liknande anläggningar i hela världen och det här är den enda som studenter har tillgång till.

En bussresa på ca 20 min tar dig till de fina sandstränderna, inlandets regnskogar, butiker, banker, caféer, och studentboende. Som internationell student erbjuds du vid ankomst och under utbildningens gång förstklassig support av USC International Student Support som hjälper dig vid om du har frågor.


För mer information om University of the Sunshine Coast, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med University of the Sunshine Coast

Utbildningar

Yrkesutbildning
Yrkesutbildningar utomlands
Ekonomi Längd Pris Ort
Diplomutbildning - Företagsekonomi 2 terminer Sunshine Coast
Ledarskap / Organisation
Diplomutbildning - Kommunikation 2 terminer Sunshine Coast

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: University of the Sunshine Coast

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

University of the Sunshine Coast

90 Sippy Downs Dr
sippy downs

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 1 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
4/5
Student
24 apr 2018

Den fungerar bra. Tycker det är tydligt och lätt att förstå. I princip alla föreläsningar spelas in och finns online ifall man missar en och/eller vill lyssna på den igen. Tutor...

Visa mer
Highlights