Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Edmonds Community College

edmonds community college

Edmonds Community College (EDCC) i Lynwood (Seattle), Washington State är ett tvåårigt college där du kan påbörja dina högskole-studier för att sedan gå vidare till ett annat college eller universitet och avsluta din Bachelor's degree. Kursstarter vid fyra tillfällen per år gör EDCC till ett flexibelt college perfekt för dig som är nyfiken på att studera tid i USA. Skolan har ett urval av sk "transferable programs" inom humaniora/samhällsvetenskap och naturvetenskap och du kan studera i två år för att sedan söka dig vidare till ett universitet i USA eller varför inte i något annat land. Skolan har 11 000 studenter varav 600 är internationella.

Studentlivet i Seattle

Seattle är staten Washingtons största stad och med sin utbredda kaffekultur beskrivs staden som ”Capital of Coffee”. Det här är en av USA:s absolut vackraste städer och som student har du obegränsat med både natur- och kulturupplevelser att njuta av. Fina stränder hittar du några minuter från skolan och Vancouver ligger endast 1,5 timme bort. Musikscenen är urstark och det är ingen slump att både Nirvana, Foo Fighters och Pearl Jam kommer från Seattle.


Edmonds ger rabatter

Edmonds erbjuder alla sina studenter möjlighet att köpa busspass till reducerade priser. För endast 5 USD åker du gratis på alla bussar i området under en månad. Det finns även flera rabatter till olika aktiviteter, bland annat skidåkning.


För mer information om Edmonds Community College, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Yrkesutbildningar utomlands
Ekonomi
Business management Längd Pris Ort
Certificate - Business Management: marknadsföring 1 år Seattle
Hotell / Event / Turism
Certifikat- turism 1 år Seattle

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Edmonds Community College

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Edmonds Community College

Edmonds Community College