Visa yrkesutbildningar.se som: Mobil

Digital Marknadsföring

Beetroot Academy
Sammanfattning
Kurser
Distans
4 månader
Deltid, distans
23 960 SEK inkl. moms
Engelska
Distans
Startdatum: december 2021 - Distans
Sista ansökan: 2021-12-17
Digital Marknadsföring

Digital Marknadsföring

Gillar du att arbeta både analytiskt och kreativt? Då kan Digital Marketing vara något för dig! Kursen ger dig en djupdykning i dataanalys, digital annonsering och content-strategi. 

Under kursens gång kommer du att få lära dig att balansera fokus på branding med att arbeta mot övergripande verksamhetsmål, genom att göra datadrivna beslut och optimera marknadsföringen. Dessutom kommer du att lära dig att kartlägga ett varumärkes innehåll, från webbsidor till social närvaro. Kursen ger dig också fördjupade kunskaper i att skapa, lansera och analysera digitala marknadsföringkampanjer på sociala medier och med hjälp av Google AdWords. Tillsammans arbetar vi med riktiga projekt och kampanjer för att få praktisk erfarenhet och den kunskap som behövs för att lyckas med marknadsföring i dagens digitala samhälle.

Målsättning

Efter avslutad utbildning kommer du ha de kunskaper som krävs för att kunna definiera och utföra en fullskalig digital marknadsföringsstrategi, från kundförvärv till retention.

För mer information om Digital Marknadsföring, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Kursen vänder sig till dig som vill ta första klivet in i en karriär inom digital marknadsföring. Allt du behöver är en egen dator, grundläggande kunskaper i det digitala marknadsföringslandskapet och viljan att lära dig mer. Då undervisningen sker på engelska behöver du vara bekväm med det (nivå B eller engelska 6).

Examen & Intyg

Deltagare erhåller diplom efter avslutad utbildning.

Beetroot Academy

Starta din IT-karriär på Beetroot Academy

Beetroot Academy är en svensk skola för IT-utbildning som grundades 2014. Vårt mål är att hjälpa fler starta upp eller utveckla framgångsrika karriärer inom IT och på så sätt överbrygga den brist som idag finns på yrkesverksamma inom IT i...


Läs mer om Beetroot Academy och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Digital Marknadsföring

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Beetroot Academy


Tel: 0766923678
Mobil 0766923678
beetrootacademy.se

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få inspiration och hjälp inför ditt utbildningsval!
Logga in