Adding Value Consulting AB

Adding Value Consulting

Adding Value Consulting AB (AVC)

Lär dig att göra skillnad

Adding Value Consulting (AVC) är en ledande ATO (Accredited Training Organization). Vi har introducerat ett stort antal 'Best Practice'-metoder i Skandinavien. Vi är experter inom utbildning och certifiering.

Under åren har AVC förvärvat omfattande kunskap om olika ledningsmetoder, relevant praxis samt erfarenhet inom utbildningsområdet. Vi erbjuder individuellt anpassade och flexibla utbildningar med utgångspunkt från våra kunders behov.

Vi erbjuder mer än 120 olika certifieringar inom bland annat Agile, Cyber Security, IT och Projektledning. Vi använder eLearningkurser, virtuella kurser eller klassrumskurser för att tillgodose våra kunders önskemål och för att nå högsta resultat i kunskap, certifiering och kundnöjdhet.

Våra praktiska kurser omsätter teori i praktik. Vi utbildar dig så nära verklig praxis som möjligt genom interaktiva övningar och praktiska diskussioner. Vi ger dig de tips och verktyg som fungerar. Du kan omedelbart tillämpa dina nya kunskaper i ditt arbete. Vi garanterar att du under utbildningen får all nödvändig kunskap och underlag för att kunna erhålla din certifiering. Det är vårt löfte!

Vi hoppas att få möjlighet att utbilda även dig!

​​Adding Value Consulting (AVC) AB


För mer information om Adding Value Consulting AB, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Ledarskap / Organisation
Projektledning Längd Pris Ort
Projektledare Från 18 750 SEK Distans

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Adding Value Consulting AB

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Adding Value Consulting AB

Linnégatan 89C
104 51 Stockholm

Tel: 08-662 15 89
Fax 08 661 52 10
www.addingvalue.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 12 recensioner.

John

Bra upplägg för mig då jag har arbetat 100% samtidigt så jag har kunnat göra lite då och då när jag har haft tid över och har man glömt något så har det bara varit att gå tillbaka och göra en lektion igen.

Benjamin

väldigt lärorik, mycket ny information på kort tid. positivt att göra i egen takt på distans

Emma

Hela upplägget med lektionerna är väl genomtänkta och följer den naturliga arbetsgången för ett projekt plus lite självlärning som projektledare