Yrkesutbildning
Inga recensioner än

Lär dig Pega & starta din nya karriär på Virtusa

Academic Work Academy, i Stockholm (+1 orter)
Längd
12 veckor
Utbildningstakt
Heltid, distans
Längd
12 veckor
Utbildningstakt
Heltid, distans
Vill du veta mer?

Om utbildningen

Lär dig Pega & starta din nya karriär på Virtusa

Vill du lära dig en plattform som drivs av artificiell intelligens och robotautomation och som används av världens ledande företag? En plattform som gör det möjligt för företag att effektivisera komplexa processer och förbättrar kundhantering på en helt ny nivå? Dyk in i Pegaplattformens värld med Academic Work Academy och starta din nya karriär på Virtusa!

Om utbildningen

Virtusa är ett globalt konsultbolag som levererar lösningar inom digital affärsstrategi, digital teknik och IT. De hjälper företag med modernisering och optimering av processer genom att kombinera djup branschexpertis med friktionsfri leverans av teknologi. I rollen som konsult hos Virtusa kommer du att arbeta på ett förbestämt uppdrag på en svensk storbank med fokus på utveckling av applikationer och tjänster. Detta kommer du göra med utgångspunkt i plattformen Pega, som är byggd med en teknik kallad low-code. Plattformen är vanlig inom banker och bygger på en teknik som markant snabbar upp utvecklingen av nya applikationer. Detta tack vare att de byggs i en visuell och automatiserad miljö, med drag &drop-tekniker. Tekniken gör det möjligt att snabbt bli en skicklig utvecklare. Rollen som Pega-konsult passar dig som gillar att se snabba resultat utan att tumma på kvaliteten.

På det förbestämda uppdraget på en svensk storbank kommer du som Pega-konsult jobba med KYC ('KnowYourCustomer'), vilket syftar till själva processen mot att säkerställa fullständig kundkännedom om de kunder som etablerar en affärsrelation med banken. Du kommer arbeta mycket ute på banken, där du snabbt går in i bankens verklighet och blir en del av utbildningsprocessen. 

Academic Work ansvarar för rekryteringsprocessen, som börjar med två tester: personlighetstest respektive problemlösningstest. Där får du de första indikationerna på om du har vad som krävs för att lära dig Pega-plattformen på 12 veckor.

För denna process krävs ett utdrag ur belastningsregistret.

Kursinnehåll

  • Java & objektorienterad programmering
  • Databas & SQL
  • PEGA
  • Agil metodik
  • Soft skills
  • Webbutveckling

Varför välja Academic Work Academy?

Intensivutbildning

Leder till tillsvidareanställning

Effektiv väg till en ny karriär, utan krav på någon tidigare erfarenhet

Academic Work Academy
Solnavägen 3H
113 64 Stockholm

Academic Work Academy

Drömmer du om ett snabbt karriärbyte och en ny riktning i arbetslivet? Gör som våra 3 500 alumner redan har gjort och hoppa på Academic Work Academys accelerationsbana mot arbetslivets frontlinje. Vi erbjuder intensivutbildningar som leder till ett säkert jobb...

Läs mer om Academic Work Academy och visa alla utbildningar.

Highlights